ledszalagok

A LED szalag bútorokra is egyszerűen felszerelhető. Az általa kiváltott fényhatás pedig lenyűgöző látványt nyújt. Emiatt egyre többen alkalmazzák magánlakásokban és üzleti terekben is. Most mi is adunk néhány tippet a LED szalagok alkalmazására és felszerelésére is!

Tévé- és médiafal világítás: a háttérfény egészségesebbé teszi a sötétben való tévézést, ehhez elég lehet, ha a tévé hátoldalára ragasztjuk a LED szalagot. Sokkal esztétikusabb és dizájnosabb látvány érhető azonban el, ha az egész tévé hátfalat vagy a médiaszekrényt látjuk el LED szalagos fényekkel.

Könyvespolc hangulatfény: a falipolcok nagyszerűen felfedezhetőek! A polcra ragasztott LED szalagok esztétikus fénnyel vonják be a polcon lévő dísztárgyainkat, emellett segíthetnek is a könyvcímek leolvasásában, ezáltal a megfelelő olvasnivaló kiválasztásában!

Gardróbszekrény fények: legyen szó egy piciny ruhásszekrényről, vagy egy óriási gardróbszobáról az erős fények szükségesek ahhoz, hogy megfelelő ruházatot válassz! A LED szalag fényében tündöklő ruháid inspirációt nyújthatnak a tökéletes öltözék összeállításában.

Fiók belső megvilágítás: helyezz LED szalagot a fiókok belsejébe, és éjszaka is könnyen megtalálod a benne lévő dolgokat!

Mosdószekrény világítás: a fürdőszobai bútorok is kaphatnak LED szalagos dekorfényt, amit akár az éjszakai fürdőzés alkalmával háttérfényként is használhatsz!

Pultvilágítás a konyhában: a háziasszonyok nagy kedvence a LED-es konyhapult világítás. Jobban látni az ételt, biztonságosabban lehet elvégezni a munkát, ráadásul a konyha is szebb tőle!

Számítógépasztal világítás: a modern LED szalagok nélkülözhetetlenek a gamer világítások létrehozásához. Kiváló döntés a színváltós RGB LED szalagok használata, melyek könnyen felragaszthatóak akár a billentyűzettartóra, akár a monitor mögé.

Mire figyeljünk oda a LED szalagos bútorvilágításnál?

A LED szalagokkal nagyon egyszerűen feldíszíthetjük a bútorokat. A LED szalagok hátoldalán speciális ragasztóréteg található, amely nagyon könnyen megtapad az MDF bútorokon és a lakkozott fa felületeken egyaránt. Ha a LED szalagot magában helyezzük fel a bútorra, azt úgy erősítsük oda, hogy a LED diódák erős fénye lehetőleg ne vakítson.

A LED szalagokat alusínbe is beszerelhetjük és így kompletten is beépíthető a szekrényekbe. Az alusínek tejfehér takaróbúrája nagyon kellemes, lágy fényt biztosít. Emellett fizikai védelmet is nyújt a LED szalagnak, ezzel megnövelve élettartamát.

A bútorba szerelt LED világításoknál javasolt valamilyen kapcsolót a közelben elhelyezni, vagy szenzorral összekötni a fényeket a kényelmes használhatóság érdekében. A számtalanféle vezérlő lehetőséget ad, hogy a világítás automatizálható legyen.

Elég, ha közelítünk a LED szalag felé, és az önmagától felkapcsol. De van olyan változat, ahol az ajtó nyitására vagy a fiók kihúzására aktiváljuk a fényeket! Ha szeretnénk szuper inspirációkat kapni a LED-es bútorvilágításokhoz, az ANRO segít!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom