darázsanyag

Mi az a darázsanyag, más néven waffel, amely úgy néz ki, mint a gofri, egyesek szerint viszont darázsfészekre hasonlít? Nem véletlen, hogy annyian szeretik, hiszen bőséges felhasználási körrel rendelkezik, ugyanakkor számos kedvező tulajdonsággal bír ez a csodás anyag. Ismerd meg te is ezeket!

Miért éppen a waffel?

Kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, kellő mértékben szellőzik, bőrbarát és ez még csupán néhány érv mellette. Amennyiben máris kipróbálnád, nézz szét a K-ELME egyéb szövött anyagai közt, ahol megtalálhatod a darázsanyagokat.

Térjünk is rá, hogy mi mindent készíthetsz belőle, és miért választják oly sokan. Egyrészt a sokoldalú felhasználási kör miatt, hiszen varrhatsz szaunatörölközőt, köntöst, konyharuhát, ugyanakkor babaholmikat is.

Az újfajta waffel már 3D-s technológiával készül, amely még precízebb szövési technikának számít, így sokkal modernebb alapanyaggal dolgozhatsz, mint korábban.

Az egyik kiemelt kedvező tulajdonsága, hogy képes bőséges mennyiségű nedvesség felszívására, s ebből fakadóan tökéletes konyharuha alapanyag, ahogyan remekül megállja a helyét nyálkendőként is. Ez utóbbi felhasználási kör abból is adódik, hogy bőrbarát, tehát biztonságos a baba számára, ugyanis tiszta pamut.

Nagyszerű választás akkor is, ha takarót készítenél, ugyanis Oeko-Tex minősítésű, tehát mentes mindenféle káros anyagtól. Nyugodt szívvel varrhatsz belőle babatakarót is, mivel a pici megrágcsálhatja álmában és játszhat vele kedvére.

Ez persze még nem minden, s mivel a komfort és kényelem alapját is jelenti, tökéletes köntöshöz, törölközőhöz is. És még nem is beszéltünk arról, hogy nyári takaróként is megállja a helyét akár a felnőttek körében is, mivel kiváló légáteresztő!

Vegyes színvilágból válogathatsz!

Milyen színű darázsanyagra lenne szükséged? Ezüstre, égszínkékre, mályvára, mandulabarnára? A készítendő holmi és egyéni ízlésvilágod szerint beszerezheted a legmegfelelőbbet. Láthatod, hogy mennyi mindenhez felhasználhatod, még akár babafészket is varrhatsz.

Mindez persze annak köszönhető, hogy nagyon sok jó tulajdonsága van ennek az anyagnak, s eleve megfelelő vastagsággal bír, 100%-ban pamut, kimagasló nedvszívó és légáteresztő képességű, emiatt is tökéletes köntöshöz, törölközőhöz, konyharuhához.

Gondolhatsz rá egyrészt kiváló babaholmi alapként, másrészt pedig a wellness és kényelem elengedhetetlen kiegészítőinek alapanyagaként is.

Környezettudatosság mindenekelőtt

Amennyiben kiemelten fontos számodra, hogy ökobarát termékekkel dolgozz, a waffel ebben is hű társad lehet, hiszen általa kiiktathatod a klasszikus papírtörlőt, ha például készítesz saját törlőkendőt. Az eldobható megoldás helyett egy tartós, környezettudatos opciót alkalmazhatsz a mindennapokban.

Ne késlekedj, szerezd be a K-ELME oldaláról máris a neked tetsző színvilágú darázsanyagot, és alkoss kedved szerint!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom