felvágott

A téliszalámi egyet jelent a Pickkel. A cég története egészen 1869-ig nyúlik vissza. A világhírű vállalat az alapítása óta sikeresen megőrizte a minőségi ételkészítésben gyökerező hagyományait. A legmagasabb fogyasztói igényeket kielégítő termékeik sikere ennek köszönhetően továbbra is töretlen.

A cégnév elválaszthatatlanul összefonódik legismertebb termékünk, a PICK Téliszalámi történetével, emellett azonban a piacon megtalálható valamennyi húskategóriában közismert a márka.

Mi áll a Pick Szeged Zrt. sikere mögött?

Másfél évszázados élelmiszeripari tapasztalatukkal szalámik, kolbászok, sonkák, virslik, párizsik, illetve felvágottak, kenőmájasok, szalonnák és baconök mellett konyhakész húsokkal is segítik a mindennapi ízélményeket.

Termékeik nem véletlenül kedveltek itthon és külföldön egyaránt. A gyártási technológia gondossága, a vásárlói visszajelzésekre való fokozott odafigyelés és a folyamatos magas minőségre való törekvés segítségével minden kategóriában kiemelkedő termékeket kínálnak fogyasztóiknak szerte a világon.

A KolbászPosta.hu indulása óta épít a Pick Szeged Zrt. ízletes termékeire. Nem is volt kérdés, hogy a Bonafarm Csoport tagjaként működő Pick Szeged Zrt. alapbeszállító lesz.

A gyár ugyanis Közép-Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalata, kiváló minőségű termékeiket 35 országba exportálják. Termékeik sikerét mi sem jelzi jobban, minthogy több mint 200 üzletlánc polcain találhatják meg népszerű termékeiket a fogyasztók.

Hungarikumok a konyhában

Hagyományos sertés-, borjú-, kacsa- és csirkehúsokkal dolgoznak, változatos ízesítéssel. 2005 óta az őshonos magyar mangalicából készült védőgázas friss hús is elérhető a kínálatban. A különlegesnek számító húskészítmények kínálatának bővítésével folyamatos cél a prémiumtermékek elérhetővé tétele.

Két legismertebb termékük napjainkig az eredeti receptúra alapján készített PICK Téliszalámi, valamint a HERZ Classic Téliszalámi, amelyek elnyerték a hungarikum címet is.

Kedvelt márkák a kínálatban

A húzónévnek számító PICK, HERZ mellett FAMÍLIA, DÉLHÚS, valamint RINGA névvel is találkozhatnak a fogyasztók. Ezeknek köszönhetően vezető piaci részesedést ért el a cégcsoport a hazai piacon.

A cég éves árbevétele közel 70 milliárd forint, exportja meghaladja a 60 millió eurót. Több mint 2200 főt foglalkoztatnak Szegeden, valamint a Baján és Alsómocsoládon lévő telephelyen.

A KolbászPosta.hu elkötelezett a különleges, magas minőségű termékek forgalmazása iránt. A folyamatosan bővülő kínálatban a minőségi fogyasztói igényeket kielégítő húskészítmények is megtalálhatóak.

Akár ízletes szalámi, száraz kolbász, könnyebb sonka, ízesített vagy sajttal töltött párizsi, virsli vagy felvágott, igazi ínyenc kenőmájas, a magyaros konyha alapanyagának számító szalonna vagy elegánsabb bacon hiányzik ételünkből, a KolbászPosta.hu kínálatából házhoz rendelhetjük.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom