ruházat

Bár a hölgyek többsége szívesen vásárol és frissíti ruhatárát akár évszakonként, de azt is szereti, ha ruhadarabjai nem mennek ki a divatból egyik napról a másikra. A spanyol Desigual márka darabjai egyedi megjelenésükkel változatosan és éveken át viselhetők. Mivel időtálló darabokról van szó, így nemcsak a legfrissebb modellek kelendőek évek múltával is.

Izgalmas motívumvilág

Ezek a gyönyörű női felsőrészek többféle minta – virág, absztrakt, hímzések, flitterek – összehangolásával válnak egyedivé, és ennek köszönhetően utánozhatatlanná. A textúrák és színek sokfélesége változatos megjelenést biztosít, és szinte sosem mennek ki a divatból. A női felsőrészek egyedi díszítettsége fiatalos és vidám benyomást kelt, ennek köszönhetően minden korosztály szívesen viseli.

A vagány tinik szeretnek kitűnni társaik közül, ezért ruháznak be néhány különös mintázatú darabba. A középkorúaknál erősebbé válik a márkahűség, így ha elégedettek egy divatmárka minőségével, akkor éveken át kitartanak mellette, és több alkalommal is vásárolnak a kínálatból.

Hétköznapra és alkalmakra is

A harsányabb mintázatú darabok főképp a laza, hétköznapi viselethez ajánlottak. A szolidabb színekben, kevésbé feltűnően mintázott felsőrész egy csinos, finom anyagból és klasszikus vonalvezetéssel szabott szoknyához alkalmi viseletnek is tökéletes választás.

Sportosabb megjelenéshez a színes darabokhoz farmer és egyszínű kiskabát, zakó a jó választás.

A szabásvonal is sokféle lehetőséget nyújt a hölgyeknek, így alkatukhoz a legkényelmesebb és legcsinosabb fazont tudják választani. Ahogy a mintázat, úgy egy-egy felsőrész szabása is egyedi. Gyakori az aszimmetrikus, húzott vállú, oldalt megkötős és izgalmas nyakmegoldásokat tartalmazó modell a kínálatban.

Így szinte minden stílus tökéletes kiegészítői vagy épp meghatározói a Desigual ruhadarabok.

Minden évszakban viselhető kínálat

Rövid, hosszú ujjú és ujjatlan felsők is vannak a kínálatban, így bármelyik szezon ruhatárához könnyen beszerezhetők és viselhetők. A spagettipántos és az ujjatlan darabok a kánikulai napokra, könnyű blézerrel kiegészítve nyári estékre tökéletes viseletek.

A rövid ujjú felsőrészek nyáron és ősszel is hordhatók fazontól függetlenül, míg a hosszú ujjú viseletek elsősorban a téli ruházathoz ajánlottak.

Késő őszi és téli szezonra a hosszított fazonú kötött kabátok, gyapjú blézerek nyújtanak egyedi megjelenést.

Minőségi darabok hosszú távra

A nőies és formatartó viseletek alapanyagainak, a minőségi összeállításnak és az utánozhatatlan mintázatnak köszönhetően hosszú távra tervezhető ruhadarabokról van szó. Néhány színes, különös megjelenésű darab a ruhatárban sokrétű öltözködésre és megjelenésre nyújt lehetőséget.

Akár a már kifutott modellek utolsó darabjaira is érdemes lecsapni, mivel így jelentős kedvezménnyel lehet azokat beszerezni.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom