kertészet

A munkaerőpiac folyamatosan változik, és változnak a trendek is. Ami pár évtizeddel ezelőtt megállta a helyét, ma már nem biztos, hogy hasznos, hogy érdemes használni. Amikor valaki állást kínál vagy keres, számos, olykor egymásnak ellentmondó tanáccsal találkozik.

Fontos, hogy mindig a mi egyéni igényünk legyen az elsődleges szempont. Ha valamit nem tudunk magunkénak érezni, akkor ne erőlködjünk.

Kereslet és kínálat

Igaz ez akkor is, ha állást keresünk és akkor is, ha állást kínálunk. Mindkét esetben fontos, hogy önmagunkra igényesek legyünk és maradjunk hitelesek. Valamint az is, hogy jó helyen keresgéljünk.

Jó találkozási pontot kínál az álláskeresők és hirdetők számára a Lépés Magazin oldal, ahol ingyenes hirdetésfeladási lehetőséget nyújtanak. Aki tehát munkát, állást kínál, most ingyenesen meghirdetheti a Lépés Magazin oldalon. Ezen a helyen találkozhat a kínálat és a kereslet.

Sokan kínálnak ma állást, ha beírjuk bármelyik keresőbe, hogy job, munka vagy épp állás, milliónyi találattal találkozunk. A Lépés Magazin oldal olyan hely, ahol a kínálat releváns kereslettel találkozik.

Profi önéletrajz és álláshirdetés

Fontos, hogy amikor munkát keresünk, profi önéletrajzzal rendelkezzünk és ugyanígy fontos a munkáltatók számára, hogy hirdetésük megfeleljen a kívánalmaknak. Sokféle szabályról szó esik ilyenkor, hogy milyen is a jó álláshirdetés. Sokan kutatják, keresik a tökéletes hirdetés titkait. Ebben a kérdésben azonban nincsenek egységesen jó válaszok. Mindig minden viszonyítás kérdése.

Alapvetően azt mutatják a tapasztalatok, hogy amikor valaki közvetlenül szólítja meg a jelentkezőket, általában nagyobb eredményt érnek el. Hisz ha valaki a hirdetés közben már el tudja képzelni magát az adott munkakörben, az már fél siker.

Akármilyen elvet is vallunk, fontos, hogy a hirdetés feladásakor a céget próbáljuk meg eladni a pályázónak, mutassuk meg, hogy miért járna jól azzal, ha nálunk dolgozna. A jelentkezők megszólítása tehát alapvetően fontos, hisz ezzel már a szűrés is elindulhat.

Lépés Magazin

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom