kerti asztalok

Mind erkélyeknek, mind a kerteknek számos előnyük és hátrányuk van. Míg a kert tágasabb, az erkély és a terasz kevesebb karbantartást és időt igényel.

Azonban mindkét esetben hasonló berendezési tárgyakra van szükségünk, egyebek között székekre, és kerti, erkély- vagy teraszasztalokra. Nekik köszönhetően nagyon kellemesek lesznek magányos esték, vagy a szeretteink körében töltött pillanatok.

Hogyan válasszuk ki az ideális modellt? Mi a különbség az egyes termékek között? Megpróbáljuk megválaszolni ezeket a kérdéseket az Ön számára.

Kerti asztalok, azaz nagy szerkezetek több embernek

A kertet (még egy kisebbet is) helyesen kell használni. Még néhány méteres térnek is a lehető legkényelmesebbnek és működőképesebbnek kell lennie, hogy a szabadidő eltöltése vagy a friss levegőn való étkezés (akár a szeretteinkkel, akár egyedül vagyunk) kellemesek legyen.

Erre a célra jó befektetni egy nagy vagy közepes méretű fából készült asztalba – esetleg egy fémszerkezetű modellbe. Összecsukató is lehet. A kerti asztalok többféle típusban kaphatók.

Nem térünk ki a tervezés  kérdéseire. Mindenkinek megvan a maga stílusa, és olyan kerti asztalt kell választania, hogy az illeszkedjen a ház többi berendezéséhez.

Teraszasztalok az épülethez igazítva

A teraszok az ingatlanok egyre népszerűbb elemei. Ma gyakran találkozunk velük modern épületekben és lakásokban.

Ezek nagyobbak, mint az erkélyek, ezért a bútorok kiválasztásakor és a tér kialakításakor érdemes az épület stílusához és a rendelkezésre álló térhez illeszkedő teraszasztalokat választani.

Mondhatjuk, hogy ezek közepes méretű szerkezetek – kisebbek a kerti, de nagyobbak az erkélyasztaloknál.

Az erkélyasztalok azoknak készülnek, akiknek korlátozott hely áll a rendelkezésükre

Ha keskeny erkélye van, nincs sok lehetősége. Az erkélyasztalok kisebb, összecsukható és a korlátra felhajtható szerkezetekre oszthatók. Nem sokkal nagyobbak, mint a dohányzóasztalok, de mellettük két ember kényelmesen kávézhat, teázhat vagy élvezheti kedvenc italát, sőt még étkezhet is.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Otthon, Kiskert