fiókos szekrény

Mielőtt önkényesen kiszámolnánk, hogy kinek milyen hálószobatükör az ideális, azelőtt bemutatjuk a legszebb kivitelek tulajdonságait. Ha szeretnél egy olyan zugot a hálószobában, ami csak a tiéd, ahol csendben tudsz sminkelni és ápolni magad, akkor itt az ideje, hogy hálószobatükröt vásárolj.

Egy elegáns tükör a smikelőasztalon vagy egy teljes bútor, amiben az összes ékszered és sminkkészleted elfér, igazán jó társ lehet a reggeli készülődés közben.

Ha este szeretnéd kicsípni magad, akkor is szükséged van egy kényelmes székre. Ebben ülve nézz bele a hálószobatükörbe és figyeld, ahogyan igazi királynővé válsz sminkelés közben.

Az is előfordulhat, hogy már van sminktükör az asztalodon, de egy állótükör még hiányzik. Ha már elkészültél és a kisestélyi vagy a munkába menet a ruhád összképét szeretnéd megnézni, akkor ne sajnáld magadtól ezt a látványt!

Klasszikus kivitel vagy modern szögletes a menő a hálószobatükör esetében?

Mindkettőt szívből tudjuk ajánlani, hiszen nem a tükör formája a lényeges, hanem ami benne van. Vagyis Te vagy a középpontban, amikor belenézel és meglátod magad.

Éppen ezért meg kell tanulnod helyesen használni a tükröt. Ne feledd, minden tükör fordított képet mutat. Ezért nem a küllem, hanem a belső értékek kihangsúlyozása a cél. 

Ez igaz a hálószobatükör stílusára is. Egyszerűen csak válassz az ízlésednek megfelelő hálószobatükröt a Homeluxtól, sminkasztalt, budoárt és egy szép gardróbszekrényt.

Ezután már csak az élvezet marad, azaz a hosszú, meghitt sminkelés és elkészülés. Miután indulhatsz is utadra, teljes harci felszerelésben, igazi nőként.

Az aktív és boldog napok úgy kezdődnek, hogy törődsz magaddal

Add meg a kellő időt magadnak az elkészülésre. De ne csak a ruha és a smink díszítse küllemed, találd meg a belső mosolyt és hagyd, hogy az kiüljön az arcodra, egész lényedre. Ha ez az érzés megvan, akkor már csak a hangulatodat tükröző ékszer, nyaklánc, fülbevaló kell.

Akaszd le a hálószobatükör mellől az ékszertartóról a kedvenc darabot és tedd fel. Ha magabiztosan viseled az ékszert, az kétszer olyan fényesen ragyog rajtad.

És ha ezt az összképet egy szolid, de mégis karakteres parfümmel koronázod, akkor te magad leszel a középpont. A mindennapok szürkeségében te leszel a kinyíló virág, és mindenki elámul a magabiztosságod láttán.

Ha ezt a folyamatot mindennapos rutinná alakítod, és mindig így kezded majd a napjaidat, akkor a siker garantált. Válj olyan nővé, aki nem fél önmagára időt és energiát fordítani. Add meg magadnak, ami jár.

Ha az ékszereidnek szeretnél helyet biztosítani, ha a sminkeléshez keresel ideális méretű és formájú tükröt, vagy csak éppen egy álló tükörre vágysz, amiben meggyőződhetsz a tökéletes összképről, akkor ne várj tovább.

Keresd meg azt a hálószobatükröt, amely őszintén mondja “Te vagy a legszebb a vidéken”.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom