kishaszongépjármű

Egy kishaszongépjármű nagyon sokféle előnyt képes adni a kisebb és nagyobb vállalkozások számára egyaránt. Hiszen ahol nagyobb méretű és súlyú dolgok szállítása a munkakör részét képezi, ott szükség van egy hatékony, praktikus és megbízható járgányra. Ezek a járművek pontosan képesek kielégíteni az ezzel kapcsolatos igényeket. Lássuk, miről is van szó pontosan!

Egy igazán praktikus kishaszongépjármű

Egy megfelelően felszerelt kishaszongépjármű esetében hatalmas előnyt jelent az, ha raktere nagy és komoly súlyokat bír el, ennek ellenére az alap méretei kisebbek, mint a hasonló kapacitással bíró társaié.

Hiszen ez a közlekedést és a fenntartást is nagymértékben könnyebbé teszi. A fokozott kezelhetőség, valamint a környezetbarát motorok pedig csak a habot jelentik azon a bizonyos tortán.

Mindez pedig kifejezetten versenyképes költségekkel párosul, ami szintén hatalmas előnyt jelent mind a vásárlás, mind pedig a használat során.

Egy billenő platós kisteherautó aranyat érhet

kishaszongépjármű

Számos olyan munkakör létezik, amelyek esetében hatalmas segítséget jelenthet egy billenő platós kisteherautó. Ezekben a járművekben ugyanis egyesül a platós szerkezetének erősségei, valamint a billenőplatós rendszer praktikussága egyaránt.

Igen komoly előny továbbá az is, hogy billenési szög 45°, ennek köszönhetően pedig nem csak nehéz építőanyagok, de ömlesztett áruk lerakodására is tökéletesen alkalmassá válnak.

Mindezeken felül lényeges információ a billenő platós kisteherautó modellekkel kapcsolatban, hogy a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel vannak kombinálva, ez pedig minimum 815 kg-nyi, maximum 1345 kg-nyi hasznos teherbírást eredményez.

Ráadásul a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását. E kishaszongépjármű lelkét pedig egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban is kapható.

Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa, ugyanis a különböző modellek előnyeit mindenki kihasználhatja az igényektől függően. Éppen ezért érdemes alaposan megismerni az egyes modelleket annak érdekében, hogy tényleg egy hasznos, praktikus, a mindennapi munkavégzést nagy mértékben segítő kishaszongépjármű büszke tulajdonosai lehessünk.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom