Támogatott tartalom

Kismama menyasszonyi ruha: hol érdemes kiválasztani?

menyasszonyi ruha
Kép forrása: Pixabay.com

A kismama menyasszonyi ruha kiválasztása nagyjából úgy történik, mint a hagyományos esküvői ruha megtalálása. A két fő mód, amellyel el lehet intézni, hogy életünk (egyik) nagy napján az ara valóban a legszebb legyen, az esküvői ruha bérlés vagy a vásárlás.

Ebben a cikkben nem akarjuk ezt a nagy kérdést eldönteni, inkább a kismama esküvői ruha megtalálásának lehetőségeit járjuk körbe.

Vannak olyan esküvői ruhaszalonok, amelyek egyáltalán nem vagy csak éppen foglalkoznak kismama menyasszonyi ruha forgalmazással. Ezeket alapvetően nem érdemes választani, ha várandósként tervezünk megházasodni, mivel általánosságban kisebb választékkal és lehetséges, hogy nem a legmagasabb fokú szakértelemmel várnak majd minket.

Érdemes olyan esküvői ruhaszalont keresni, amelyben nagy hangsúlyt fektetnek a kismama menyasszonyi ruha témára.

Amikor a vásárlás és a bérlés között vacillálunk, rengeteg érv és ellenérv létezik (ezeknek utánanézhetünk egy ilyen témájú cikkben egy egyszerű internetes kereséssel).

Többször azt is megemlítik, hogy amikor kismama menyasszonyi ruháról van szó, akkor a bérléssel óvatosan kell bánni: mivel a ruhák méretét bérlés esetén leginkább szűkíteni lehet és mint tudjuk, egy esküvői ruha megvétele általában nem egy alkalommal történik, főleg bérlés esetén, így csak úgy válasszuk a bérlést ebben az esetben, ha igazi profikkal dolgozunk.

kismama esküvői divat mára már közel olyan széles választékot kínál, mint a hagyományos menyasszonyi ruhák. Léteznek tényleg kellemes, kényelmes anyagú modellek, amelyek bármilyen igényt ki tudnak elégíteni. Léteznek csipke borításúak, köves és gyöngyös díszítésűek is.

Kismamaként is van választásunk: letisztult, egyszerű ruhát szeretnénk vagy finoman vagy egészen kirívóan díszítettet, stílusosan csillogó, esetleg teljesen csipkés anyagú.

Fontos, hogy a ruha kiemelje a nőiességet, amely kismamaként ugyanúgy vagy akár még inkább lehetséges, mint pocak nélkül. Azt is meg szeretnénk jegyezni, hogy igyekezzünk a legkevesebb kompromisszumot kötni esküvői ruhánk kiválasztása során, legyen szó kismama vagy hagyományos esküvői ruháról, mert a nagy nap nemcsak a mi, de azok elméjében is nagyon hosszan meg fog maradni, akik igazán fontosak nekünk és akiket meghívtunk a nagy eseményre.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom