jogi ügyintézés

Ma már nem meglepő, ha azzal szembesülünk, hogy egyre több dolgot intézhetünk el az interneten keresztül. A rugalmas megoldások népszerűsége napról napra nő, hiszen az egyik legégetőbb probléma, amit meg kell oldanunk, az az állandó időhiány.

Online jogi ügyintézés egyszerűen és villámgyorsan

Az eKRS-en követeléskezeléssel és kölcsönnyújtással, jelzálogszerződéssel, sőt fizetési felszólítással kapcsolatban is olyan jogi segítséget kapunk, amely egyszerre rugalmas, megbízható, megállja a helyét akár bíróságon is – ha szükséges – mindeközben pedig gyorsan és kedvező áron elérhető.

Az online ügyintézéssel járó előnyök igen szerteágazóak, ezért több esetben is megéri mellette dönteni.

Mikor jó döntés az eKRS?

  • Ha valamilyen ok miatt nem tudunk vagy nem akarunk személyesen elmenni egy ügyvédi irodába.
  • Ha gyors megoldásra van szükségünk.
  • Ha kedvező és fix áron szeretnénk igénybe venni jogi szolgáltatást.
  • Ha elsődleges kérdés a rugalmasság.
  • Ha fontos, hogy mindenben megfeleljünk a vonatkozó jogszabályoknak és törvényeknek.
  • Ha szeretnénk később is bármikor elérni a dokumentumainkat.

Mikor nem javasolt az elektronikus jogi ügyintézés?

Abban az esetben egészen biztosan nem ez a megfelelő választás, ha egyedi, speciális helyzetben vagyunk, illetve akkor sem, ha személyes konzultációt igénylünk ahhoz, hogy intézkedhessünk bizonyos kérdésekben.

Megbízhatunk az eKRS-ben?

Igen! Az eKRS nem más, mint a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatása, amelyet kifejezetten azon ügyfeleik számára valósítottak meg, akiknek nincs idejük várakozni egy személyes időpontra, illetve akik kedvelik azokat az innovatív megoldásokat, amelyek egyszerre hitelesek, ugyanakkor mégis válaszokat tudnak adni a modern világ kihívásaira.

Ilyen például az is, ha valakinek azonnal kell döntenie, ha rögtön intézni kell például a kölcsönt, valamint a jelzálogszerződést, illetve az is, ha a követeléskezelés kapcsán is hasonlóan dinamikusan, törvényesen és szabályosan, ugyanakkor a késlekedés lehetőségét is kizárva szeretnének cselekedni.

Az ezekhez hasonló kényes ügyekre kiemelten jellemző, hogy akkor járunk el helyesen, ha mindenben megfelelünk a jogszabályi kereteknek. Az utánajárás terhét azonban a KRS Ügyvédi Iroda leveszi a vállunkról, hiszen megbízható szakmai hátteret biztosít minden ügymenetnek, amely a platformon keresztül valósul meg.

Az ily módon megszülető dokumentumok és szerződések minden körülmények között megállják a helyüket, s kötelező érvényűek mindkét szerződő fél számára. Amennyiben szükséges, a bennük foglaltakat bíróság által ki lehet kényszeríteni, ezért pontosan olyan komolyan kell venni, mintha ügyvéd személyes jelenlétében írtuk volna alá.

Nagyon fontos, hogy mindössze a helyszín kerül az online térbe, ám az iratok és jogi dokumentumok jelentősége nem csökken, így ebben az esetben is megfontoltan, körültekintően hozzuk meg döntéseinket!

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom