konyhai hátfal üvegajtó

A konyha sok otthonnak a szívét jelenti, hiszen itt nem csak az ételeket készítjük el, hanem sokszor itt ül össze a család esténként vagy hétvégenként. A konyha kényelmi funkciói és a stílusa létfontosságú.

Ha a konyhai tér megújítása kerül szóba, akkor az sokszor igen komoly beruházást is jelent. Vannak ma már olyan megfizethető megoldások, amelyek segítségével felfrissíthetjük konyhánkat.

Mit kell tudni a konyhai hátfalakról?

konyhai hátfal egy igen kreatív kiegészítője lehet konyhánknak, de emellett a praktikusságát sem szabad szem elől téveszteni. Tradicionálisan csempékkel burkolják le a konyhai falakat, de sokkal izgalmasabb, ha az új lehetőségek közül csemegézünk.

A konyhai hátfalakat ma már elkészíthetjük UV nyomtatott egyedi képekkel is. Ezek a képek segítenek egyedivé varázsolni a konyhát és külön egyéniséget kölcsönöznek neki.

Az üveg hátfal egy modern és elegáns megoldásnak számít. Az átlátszó üveg segít a térérzet növelésében és egyáltalán nem zárja el a kilátást. Nagyon könnyen tisztán lehet tartani, sokkal egyszerűbb a karbantartása, mint a csempe esetében. Ha mögé még színes lapokat is helyezünk, vagy az üveg eleve színes, akkor így feldobhatjuk konyhánk megjelenését.

A mozaik változat szintén igen népszerű, igazi vizuális örömforrás lehet egy-egy helység esetében. Mivel különféle színekben és mintákban lehet megrendelni, így teljesen a saját stílusunkra szabhatjuk. Szintén egy könnyen karbantartható és tisztítható megoldásról beszélünk.

A műgyanta fal is sokak körében népszerű, hiszen szintén lehetővé teszi egyedi stílusunk megjelenítését a konyhánkban. Modern és elegáns megjelenésével szinte vonzza a szemet.

Mitől izgalmas egy üvegajtó?

A konyhánk felfrissítését megoldhatjuk üvegajtóval vagy használhatunk dekorüveget is a szekrényajtókhoz.

Az üvegajtókat számtalan típusban rendelhetjük meg. A float, azaz a teljesen átlátszó és víztiszta üveg a hagyományos változat, amely edzett formában biztonságos is. Ma már matt felületű ajtók közül is választhatunk, így az átlátszóságát nagyban lecsökkenthetjük.

A festett üvegajtókkal saját stílusunkat fejezhetjük ki és színt vihetünk konyhánkba. A homok fúvott üvegek a belsőépítészek nagy kedvencei, hiszen bensőséges hangulatot árasztanak.

A fentieken túl ezek az ajtók növelik a térérzetet így lehetővé teszik azt, hogy a konyhával szomszédos területet is jól belássuk. Mivel különféle színekben is megrendelhető, ezért otthonunk meglévő stílusához igazíthatjuk.

Kép forrása: Canva.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom