kerékpár

A megfelelő paraméterekkel rendelkező bicikli kiválasztása mindig felelősséggel jár. Egyikőnk sem szeret rosszul dönteni. Ráadásul egy kerékpárt általában hosszú időre választunk és azzal a gondolattal fizetjük ki a vételárat, hogy évekkel később is ezt a járgányt fogjuk hajtani.

Ma már nagyon sokféle különböző típusú, márkájú és felszereltségű bringából választhatunk. Így kizárt, hogy ne találnánk meg az igényeinkhez mérten legjobb megoldást.

Az MTB bringákkal ellentétben, a KTM kerékpár nem egy biciklitípust jelent. A mozaikszó ugyanis az 1934-ben alapított kerékpárgyártó cég nevét jelöli. A termékpalettájukon nagyon sokféle biciklit megtalálunk, többek között az országúti, a városi, a trekking és az elektromos modellek is rendelkezésre állnak.

Amit a KTM bicikligyártó cégről tudni érdemes

A céget Mattighofenben alapította Ernst Konkreif és Trunkenpolz. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mit takar a KTM mozaikszó, hiszen elsőre semmilyen magyarázatot nem találunk rá. Nézzük meg csak jobban!

A tulajdonosok vezetéknevének, illetve az alapítás helyszínének kezdőbetűi pont kiadják a három betűt. Bár 1934-ben történt az alapítás, a kerékpárgyártás csak 30 évvel később, 1963-ban került fel a portfóliójukra.

Sikerük már az elején is tapasztalható volt, hiszen 1989-ig csaknem 1.000.000 kerékpárt értékesítettek. Ez a szám 2004-ben 2.500.000-re nő, ami óriási növekedést hozott a cégnek.

Eleinte az országúti KTM kerékpárokkal vívták ki a figyelmet, főleg miután Yader Zoli, olasz Cross-Country kerékpárversenyző versenyt nyert egy ilyen kétkerekűn 2005-ben. Ez után gyorsan elkészítették az első karbonvázas országúti biciklit is, amivel ugyanebben az évben debütáltak.

Miért érdemes KTM kerékpárt választani?

A KTM kerékpárgyártó cég nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre. A tulajdonosok célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon elégítsék ki a biciklizők igényeit és minden problémára megoldást adjanak. Ennek köszönhető, hogy nemcsak országúti kerékpárokat gyártanak.

A biciklik váza porfestést kap, de a cég ehhez kizárólag vízoldékony anyagokat használ, amikben nincs oldószer és egyéb környezetre káros alkotóelem. Megbízhatóság, időtállóság és kényelmes használat. Ezeket tartja szem előtt a KTM cég, amikor létrehozza a kerékpárokat.

Az alumínium vázakra 5, a karbon vázakra pedig 3 év garanciát vállal, így tulajdonképpen kockázatmentesen tudjuk megvásárolni a kedvenc KTM kerékpárjainkat.

A Speedbike kerékpár webshop oldalán ezeket a nagyszerű bringákat is megtalálod. Nézz körül és válassz az igényeidnek megfelelően!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom