kesztyű

Bizony az első fagyoknak köszönhetően előkerültek a legfontosabb téli kiegészítők is. Ha azt vetted észre, hogy már illik beszerezned néhány új sapkát, sálat vagy kesztyűt, akkor még nem késő ezt megtenni! Ideje felmelegíteni magunkat! A következő pár sorban néhány igazán egyedi kiegészítővel találkozhatsz, amelyek biztosan adnak majd néhány tippet a télre!

Sapkások figyelem!

Néha nekem is nehéz elhinnem, hogy nagy “sapkás” lettem, és most le sem tudom venni azt. Régen tipikusan az a nő voltam, aki nem akarta tönkretenni a frizuráját a sapkával, így inkább a kabát kapucniját választottam. Azonban én is öregszem, és bizony a fagyos napokat, a hűvös szelet egyre nehezebben bírja a fejem. Lassan felfedeztem a sapkák előnyeit. 

Valljuk be, most van miből válogatnunk a sapkapiacon, és egyenesen menő lett a sapka viselete. Olyan ötletes, feliratos darabok kaphatóak, amelyeket büszkén viselhetünk. Az Esprit, az Icepeak vagy a Tommy Hilfiger márkanevek sajátos színárnyalatú darabjai között megtaláljuk a hozzánk illő sapit.

Amikor “lefagynak” az ujjaink!

Sokan már az első fagyok után felhúzzák a kesztyűt, míg mások csupán az igazán hideg napokon teszik ugyanezt! Bármelyik csoportba is tartozol, annyi bizonyos, hogy mindenképpen előnyös pár minőségi kesztyűt is beszerezni még a nagyobb havazások előtt.

Most leginkább a Desigual egyedi darabjait szeretném neked bemutatni. A páratlan designok között van például hópihés és virágos mintázatú is. Az anyagot tekintve is változatos a felhozatal, hiszen az akril, a poliamid és a gyapjú egyaránt megemlíthető. Meleg bélésüknek köszönhetően melegen tartják a kezünket, ez pedig nagyon előnyös, amikor sokat tartózkodunk a szabadban. Megakadályozzák továbbá a kézfejek kiszáradását is. 

Ne hagyd az utolsó pillanatra a vásárlást, hiszen közel van a kemény tél! A LifeStyleShop webáruház kiegészítői között a téli darabokat is megtalálod!

Ne maradjon le a sál sem!

Sokan kihagynak egy létfontosságú kiegészítőt, a sálat, mondván, hogy elegendő nyakig felhúzni a kabáton a cipzárt. Sajnos ezen gondolkodásmódnak köszönhetően már én is sokszor jártam pórul. A torkunk ugyanis nagyon érzékeny a hidegre, így senkinek nem hiányzik egy kellemetlen megfázás vagy egy komolyabb torokgyulladás. 

Szerencsére a Desigual kínálata erre is gondolt! Számos fiatalos mintázatú sál között válogathatsz, amelyek páratlan technológiai eljárással, minőségi alapanyagok felhasználásával és a művészet ötvözésével készültek. Elég körbetekerni a nyakad körül a kiszemelt sálat, és megkíméled magad egy kellemetlen betegségtől, ráadásul a szetted is kiegészítheted! Legyen mindig az egészség az első!

Ha kicsit megcsúsztál a nagy tél előtti vásárlással, akkor ne habozz, válassz az egyik legnagyobb online shop termékei közül, és készülj fel a nagyobb mínuszokra is! Ne feledd, a tél közeleg!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom