fürdőszoba

Míg korábban csak a funkció volt a fontos egy-egy otthoni helyiség kialakításakor, addig ma már az esztétikum, a stílus is fontos kritériummá vált. Ez persze nem is meglepő, hiszen az emberek nem pusztán tisztálkodni járnak a fürdőszobába, hanem ellazulni és kikapcsolódni is.

Ezt pedig csak olyan környezetben lehet megtenni, ahol az ember el tudja engedni magát, ahol harmónia fogadja, és komfortosan érezheti magát az oda betérő.

A harmónia és a komfort alapja pedig az összhang! Így aztán valóban érdemes arra odafigyelni, hogy a lehető legapróbb részletek is tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. Mai cikkünkben egy ilyen apró, ám mégis fontos kiegészítőt veszünk górcső alá!

A zuhanykabinok ideje lejárt?

Manapság egyre többen gondolják úgy, hogy megpróbálják minél szellősebbre hagyni a fürdőszobát, és kabin helyett walk-in zuhanyfalakkal oldják meg a zuhanyzás kérdéskörét. A SaniterLine kínálatában kapható zuhanyfolyóka járólécek éppen ezt a megoldást hivatottak támogatni.

Ha valóban olyan fürdőszoba az álmod, ahol bőven van hely, nincs semmi ormótlan szaniter vagy bútordarab, akkor mindenképpen érdemes a zuhanyfalak között keresgélni.

Ez ugyanis egyetlen vékony “falat” takar, vagy ha úgy esik a helyiségben, akkor kettőt, de egyik sem vesz el a térből. Színe és anyaga, keretezése tetszőlegesen variálható, így minden lakberendezési stílus híve megtalálja a számára ideális darabot.

Csakhogy ezzel a zuhanykialakítási feladatnak még koránt sincs vége. Ugyanis a padlón szükség van egy folyóka kialakítására is, amelyet járóléccel kell lefedni a biztonságos használat érdekében. De persze a funkció mellett a stílus itt is közrejátszik!

Stílusos zuhanyfolyóka járólécek? Miért ne?

Ki mondta, hogy egy járóléc nem lehet szép? Sőt, csak az lehet! Meg olyan, ami passzol az ízlésedhez.

Szerencsére a SaniterLine kínálatában számos változat elérhető, így garantáltan fogsz tudni választani.

Arany, bronz, fekete, fehér, króm, matt, fényes, szálcsiszolt – megannyi kérdés, amit a méreten túl el kell majd döntened. Ezen belül természetesen kapható többféle mintázattal, így még arra is érdemes odafigyelni.

Ugyanakkor mindenképpen érdemes szakember segítségét is igényelni, hiszen nem mindegy, hogy burkolható vagy vágható járólécre lesz szükséged. Ezt azonban a fürdőszobai munkálatokat végző vízvezeték-szerelő pontosan meg fogja tudni mondani majd neked, így neked már csupán a külcsínben kell határoznod.

Fő a biztonság!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a fürdőszoba a legveszélyesebb hely az otthonokban, így mindenképpen érdemes úgy kialakítani, hogy minél biztonságosabb legyen.

Ehhez pedig egy walk-in zuhanykabin éppen tökéletes lesz, hiszen semmilyen akrobatikus mozdulatra nem lesz szükség ahhoz, hogy belépj és zuhanyozz egyet! Sőt, még a gyerekek is nagyobb biztonsággal használhatják, így akár kisgyermekes családok is fontolóra vehetik a cserét!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom