állásinterjú

Ha céged számára a legkiválóbb munkaerő megszerzése a cél, nem elég egy mezei álláshirdetést feladnod, hívd segítségül a marketinget is. Ma már egy állásajánlattal igazából el kell adnod a céged, a pozíciót, a páratlan lehetőséget egy jó munkahelyhez.

Mindez (és egyúttal a megfelelő munkaerő megtalálása) nem fog menni, ha te még mindig csak sablon álláshirdetésekkel próbálkozol. Ma viszont már vannak ennél sokkal jobb megoldások is, meg is mutatom.

Az álláshirdetésben mutasd meg, milyen nálatok dolgozni

Ha csak a megszokott pár sort írod le, az nem fog kitűnni a többi sablonos álláshirdetés közül. Egyúttal nem is fog kiváltani semmit a potenciális célközönségedből, mert egyszerűen nem üti meg az ingerküszöbüket. Pedig hidd el, hogy erre vágynak!

Vágynak arra, hogy minél többet megtudjanak a cégedről. Nem azért keresgél valaki állást, mert nincs jobb dolga, hanem próbál minél több infóhoz jutni az állásokról, a cégekről. Ha te megadod nekik ezt a pluszt, garantáltan többen (és kvalifikáltabbak) fognak hozzád jelentkezni.

Hagyd, hogy betekintést nyerjenek a mindennapjaitokba, mutasd meg a munkakörnyezetet, a kollégákat, a csapatotokat. Mutasd meg azt is, hogy mi vár az új kollégára, hogyha hozzátok érkezik.

Főleg manapság, amikor inkább a Zoom interjúk korát éljük, nincs sok lehetőség az első személyes benyomásokra. Ezért is annyira fontosak a fentiek, mert így sokkal könnyebben be tudod mutatni a céget, hogy milyen nálatok dolgozni.

Adj fel a DreamJo.bs-on álláshirdetést, melyek épp ezek mentén vannak felépítve, így rengeteg infót tartalmaznak a leendő kollégáid számára.

Megtudhatod, hogy mennyire vonzó az álláshirdetésed, a céged

Nagyon jól épül fel a rendszer a DreamJo.bs-nál, ugyanis könnyen megtudhatod, hogy az álláskeresők szívesen dolgoznának-e nálad. Ugyanis kerülni fog a céged neve mellé egy “Dolgoznék itt” gomb, melyet meg tudnak nyomni az álláskeresők.

Így az ilyen visszajelzések számától függően fogod látni, hogy valójában mennyire vonzó a munkahelyed az álláskereső munkavállalók körében.

Hab a tortán, hogy ha elég ilyen visszajelzést kap a céged, akkor megkaphatjátok a “hónap munkahelye” kitüntetést is. Ez pedig tovább növelheti a cég pozitív megítélését.

Egyedi cégprofil, egyedi álláshirdetés

Nem elég, hogy a céged profilja sokkal többet el fog árulni rólad és a cégedről, mint arról korábban álmodtál. Emellett olyan egyedi, a munkavállalók szempontjából valóban fontos információkkal is teletűzdelt álláshirdetéseket készíthetsz, amik biztos könnyen célba érnek.

Nemcsak egyedivé, de személyessé is teheted ezeket az állásajánlatokat. Csapatfotókat tehetsz fel munka vagy csapatépítésről is akár.

Érdekességképpen lefotózhatod a kollégák kedvenc tárgyait, amivel egy külön történetszálat is belefűzhetsz a hirdetésbe. Vagy épp mutasd be a munkahelyet úgy, hogy megmondod, melyik híres emberre hasonlít a cég.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom