menetrögzítő kamera

A menetrögzítő kamera számos funkcióval nyújt többet, mint egy átlagos felvevőkészülék. Természetesen hasznos, ha a városban tett utazásait rögzíti (baleset esetén), vagy ha egy hosszabb út során rögzíti az autójából a kilátást.

Az eszköz támogatja az Alexa hangparancsokat is, van parkolási üzemmódja, és SOS vészhelyzeti üzemmódot is kínál, hogy segítséget hívhasson. Újdonságnak számít a polarizációs szűrő is, amely csökkenti a szélvédő tükröződését.

Nextbase menetrögzítő kamerák interfésze és telepítése

A kijelzője az egyik legnagyobb a piacon elérhető eszközökét tekintve, a készülék kényelmes érintőképernyővel rendelkezik. A videók mentéséhez memóriakártyát is kell vásárolnia, mivel nincs belső tárhelye, támogatja a microSD adathordozót.

A beállítás egyszerű, de a Nextbase azt ajánlja, hogy a dash cam-et használat előtt két órán keresztül töltse. A kezdeti töltés után végig kell menni a beállítási folyamaton, megadva az országot, az időzónát, valamint a járművünk márkáját, modelljét és színét, miközben a beépített GPS automatikusan beállítja az időt és a dátumot. Tekintse meg a Nextbase menetrögzítő kamerákat a Scorpionál.

Nextbase 522GW műszerfali kamera a szélvédőre szerelve

A Nextbase a legtöbb kamerájához egy stabil tartót biztosít, amely ragasztóval vagy tapadókoronggal rögzíthető a szélvédőre. A tartómágnesen rögzül a készülék elülső részén, miután a fedelet eltávolították.

Vigyázzon, mivel a gumiborítások, valamint a microSD-nyílás és az USB-port körüli hasonló tömítések sincsenek rögzítve, így nagyon könnyen elveszíthetők.

Érdekes módon az autó 12 voltos töltőjének csatlakozója a tartón található, és külön van az USB töltőporttól. A 12 voltos töltő portja szintén a tartó egy üregében van elhelyezve, ami megnehezíti a kábel csatlakoztatását és levételét.

Bár ha egyszer a helyén van, akkor nem kell aggódnia az elmozdítása miatt, kivéve, ha a kamerát egyik járműből a másikba helyezi át. A Nextbase azt javasolja, hogy a szélvédő tetején, a visszapillantó tükör közelében helyezze el.

Tulajdonságok és videóminőség

A Nextbase készülékek bőséges funkciókkal és számos praktikus kiegészítővel rendelkeznek. Például egy hátsó szélvédő kamerát lehet hozzáadni a hátsó ütközések rögzítéséhez, és egy másik eszközzel kiegészítve segíthet a párhuzamos vagy hátrafelé történő parkolásban.

Az eszközöket csatlakoztatni lehet az Alexa-fiókhoz és az Android- és iOS-eszközökre készült MyNextbase Connect alkalmazáshoz. Az appal vezérelheti a kamera funkcióit, megtekintheti a tárolt képeket, rögzítheti a helymeghatározási és ütközési (G-Force) információkat, és ha Wi-Fi-n keresztül csatlakozik, élőben tekintheti meg, amit a menetrögzítő kamera lát.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom