peekabooshop

Egy szülőnek igazán nehéz a dolga, amikor gyermeke már nem csupán környezete megfigyelésével tölti az idejét. Amikor a kicsit már ténylegesen le kell kötni, érdemes minőségi játékba fektetni a pénzeteket!

Mi tudjuk, melyek azok a játékok, amelyek ilyenek, azt is tudjuk, hogy mik azok a játékok, amik a szülők nagy részét az első két nap után az őrületbe kergetik! Tarts velünk, ha te is lázasan keresed a tökéletes játékot kisbabádnak!

Miért kötik le bizonyos játékok jobban a babákat?

Biztosan Te is megfigyelted már gyermekeden, hogy bizonyos játékok, tárgyak valahogy lenyűgözőek egy kisbabának, míg más tárgyak még véletlenül sem tetszenek meg neki, attól függetlenül, hogy mennyibe került, vagy mennyire ajánlották a reklámok.

Egy kisbaba érdeklődését általában az köti le, ami zenél, világít, mozog, azaz amivel interakcióba léphet.

Az egyszerű plüssök általában két dologra jók számukra: ölelgetni és rágcsálni bizonyos testrészeiket. Nos… Az a helyzet, hogy a plüssök szinte soha nem képesek lekötni a kisbabákat.

Azt, hogy épp mi érdekes, jó játék egy babának, az határozza meg, hogy mennyi idős, hol tart a fejlődésben. Azoknak a babáknak, akik még csupán most fedezik fel, milyen csodákra képesek az ujjacskái, kezei, a legtökéletesebb játék egy babygym.

Ide le tudod fektetni, ő pedig felnyúlva tudja mozgatni az arról lelógó játékokat. Az idősebb gyerekeknek, akik már mozognak, gurulnak, másznak, többre van szükségük.

Zenélő szőnyeg, csörgő, villódzó játékok… Mit válassz?

A helyzet az, hogy végül minden babának más lesz a kedvenc játéka, ám az biztos, hogy érdemes bizonyos játékokat kerülni, míg másokat előnyben részesíteni.

Azok a játékok például, amelyeket ha megnyomsz, zenél vagy villog… nos… Nem biztos, hogy ez lesz a legjobb döntés!

Ezek azok a kiegészítők, amelyek rejtélyes módon a talpad alá kerülnek, miután elaltattad a kicsit és amelyek a leghamarabb táncolni fognak az idegrendszereden. Megannyi másik darab van azonban, amelyek tuti befutók a kicsiknél!

A fából készült hangszerek az előbbi zenélő játékok szerethetőbb változatai. Xilofon, gitár, dob… Megannyi játék, amely hangot ad ki, fejleszti a gyerkőcöt.

A kicsik azokat a játékokat is szeretik, amelyekkel szerepjátékot lehet játszani. A legtöbb totyogó leginkább abban leli az örömét, hogy utánoz titeket!

A totyogók igazi kedvencei

Legyen szó kisfiúról vagy kislányról, van két játék, amely nagyon régóta jelen van a babajátékok között, nem véletlenül! Az egyik a járgány, amelyre ráülve lehet versenyezni Anyával és Apával, amin senki nem kaphatja el őket!

Egy másik mókás játék a babakocsi. Igen, ezt kisfiúknak is lehet adni. A babakocsi ugyanis nagyon könnyen segít a kicsinek egyre magabiztosabban lépdelni!

Ne vesztegesd az időt, találd meg a tökéleteset még ma!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom