kerékpár

Egy bringás sem kívánhatna többet, minthogy egy minőségi, prémium alkatrészekkel ellátott kerékpáron tekerjen. Ilyenkor ugyanis olyan, mintha egy “másik univerzumba” kerülnénk. Szerencsére erre is van lehetőség a KROSS kerékpároknak köszönhetően.

Gondolj csak bele, milyen jó lehet a hétköznapok alatt vagy esetleg a hétvégéken megbízható, kényelmes és egyben páratlan designnal ellátott bringára ülni. A KROSS kerékpárokkal egyszerűnek tűnnek még a nagyobb akadályok is. A következő cikkben tehát a biciklimárka előnyeiről olvashatsz. 

Mindenünk a KROSS!

A KROSS mottóját – “szenvedély kétkeréken” – valóban alátámasztják a bringa jellegzetességei. A saját tervezésű KROSS vázat Shimano, Suntour és Sunrace alkatrészekkel egészítik ki. Ennek köszönhetően a hajtás és a fékrendszer is jól kezelhető alkatrészekkel van ellátva. 

Mindenki tudja, hogy egyáltalán nem mindegy, mennyire kompatibilisek a bringa alkatrészei egymással. A KROSS esetében biztosak lehetünk abban, hogy kimagasló gyártási technológia támogatja útjainkat. Ezeket a darabokat rendkívül egyszerű hajtani és irányítani is. 

Néhány sorban a KROSS kerékpár felépítéséről

Lássuk, hogy mitől olyan professzionális a KROSS bringa! 

A vázak speciális kúpos fejcső-kialakítása elég jellegzetes a bringák piacán, amelyet tulajdonképpen a T-head tuba technológia támogat. Ez a staibiltásban és irányíthatóságban segít.

Egyébként a váz könnyedségét a hidraulikus csőalkotás-technika teszi lehetővé, amely egyúttal strapabíróbbá is teszi a kerékpárt. 

Az erőátvitel hatékonyságát a Press Fit középcsapágy, a váltórendszer pontosságát pedig a közvetlen felfogású első átdobó biztosítja. 

A vezetékelést belső vezetéssel oldották meg, ami nemcsak az esőtől és homoktól védi a felszereléseket, de a bowdenek élettartamát is növeli. 

Ha szimpatikus volt a leírás, akkor a MaxBike bringák kínálatában te magad is kiválaszthatod a saját KROSS bringádat! 

30 éves gyártói tapasztalat

A KROSS márkát azért is tartják olyan megbízhatónak, mert már 30 éves gyártási tapasztalatot tudhat magáénak. A lengyelországi gyárban minden évben új fejlesztésekkel rukkolnak elő, így a legmodernebb és legnaprakészebb darabok kerülnek csak ki a bringás piacra. 

Ennek köszönhetően a KROSS darabok segítenek nekünk az aktív kikapcsolódásban, hiszen ezek a bringák egyszerre kényelmesek és biztonságosak.

Ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy innovatív kerékpárral tekerünk, hiszen a brand a KROSS saját olimpiai sportolóinak segítségével végzi a fejlesztéseket, változtatásokat. 

A MaxBike weboldalán mindenféle bringával és azok alkatrészeivel, kiegészítővel is találkozhatsz! Nem is beszélve arról, hogy a KROSS mellett a CUBE minőségi termékeit is megtalálhatod!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom