billenő platós kisteherautó

Az építőiparban bizony elengedhetetlen a sokszor kifejezetten nehéz anyagok egyik pontból a másikba való szállítása. Így az ilyen kis-és középvállalkozások számára elengedhetetlen egy billenő  platós kisteherautó használata. Lássuk, miért is jó választás egy ilyen jármű és miben segíti a mindennapi munkavégzést!

A fizikai munka önmagában is fárasztó, ha pedig nehéz anyagok rakodásáról és szállításáról van szó, ez fokozottan igaz. Éppen ezért érdemes ezeket a folyamatokat a lehető legtöbb módon leegyszerűsíteni és megkönnyíteni. Ezzel ugyanis fokozható a teljesítmény, elkerülhető a teljes kimerülés és növelhető a koncentráció is a munkavállalók körében.

A billenő platós kisteherautó megkönnyíti a szállítást és egyszerűsíti a kirakási műveleteket is

Egy billenő platós kisteherautó esetében találkozik egymással a platós szerkezetének erősségei, valamint a billenőplatós rendszer praktikussága egyaránt. Ráadásul mivel a billenési szög ebben az esetben 45°, nem csak nehéz építőanyagok, de ömlesztett áruk lerakodására is tökéletesen alkalmas.  Vagyis nem kérdés, hogy az ilyen tevékenységi körű cégek számára elengedhetetlen egy ilyen jármű használata.

Mit tud egy ilyen jármű?

billenő platós kisteherautó

A fentiek mellett fontos tudni a billenő platós kisteherautó modellekkel kapcsolatban, hogy a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel vannak kombinálva.

Ezek pedig minimum 815 kg-nyi, maximum 1345 kg-nyi hasznos teherbírással rendelkeznek. Ezen felül a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

A billenő platós kisteherautó lelkét pedig egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban is kapható.

Vagyis nem kérdés, hogy ahol a nehéz anyagok szállítása, valamint az anyagok megfelelő helyre rakodása a mindennapi rutin feladatok részét képezik, ott egy billenő platós kisteherautó nagyon hamar jó barát lehet.

Hiszen rengeteg időt és energiát spórol meg a munkatársak számára. Az így felszabaduló kapacitást pedig hasznos tevékenységekre fordíthatják.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom