dekoráció

Az alkotás szuper elfoglaltság, hiszen nagyon különleges érzés, amikor szabadjára engedjük a fantáziánkat, és megalkotjuk azokat a dolgokat, amiket elképzelünk. Különösen igaz ez akkor, amikor az alkotásainkkal díszítjük az otthonunkat, vagy ajándékba adjuk őket egy fontos személynek.

Bármit is készítünk, ha több elemet szeretnénk felhasználni, akkor érdemes egy megfelelő méretű és kialakítású dobozt vagy alapot is használni.

Ha ezek még nincsenek kéznél, akkor érdemes körülnézned a Minikék dobozok és alapok termékkategóriájában. Itt ugyanis nagyon sokféle különleges változatot találsz, amiket könnyen fel tudsz használni, hogy egyedi dekorációkat készíts.

Ebben az írásunkban be is mutatunk néhány kelléket, amikkel szép végeredményt érhetsz el. Először is a díszíthető dobozokról beszélünk, utána pedig a koszorú és talpas alapokkal folytatjuk a sort.

Díszíthető dobozok

Ha valami szépet szeretnél alkotni, amit utána fel tudsz használni dekorációként a lakásodban, akkor célszerű valamilyen alapot használni. Például egy különleges formájú dobozt, amit úgy tudsz díszíteni, ahogy csak szeretnél.

minikek.eu

Kép forrása: Minikek.eu

Nagyon sokféle dobozt találhatsz, amiknek a felülete már elő van kezelve. Ez megkönnyíti a munkádat, hiszen neked a felületkezeléssel már nem kell bajlódni. Csak a megfelelő díszeket kell megtalálnod, amiket beleteszel a dobozba. A fényes, a matt, illetve a vintage hatású változatok is rendelkezésedre állnak.

Ami pedig a dobozok formáját illeti, e tekintetben is nagyon széles a választék. A kerek és a négyzetes változatok mellett megtalálod a különlegesebb alakúakat is, amik például szívet, retikült vagy kaspót formálnak.

Koszorúk

A bejárati ajtóra is készíthetsz egy szép díszt, amihez remek választásnak bizonyulnak a koszorúalapok. Találhatsz vesszőből, rattanból, illetve fonalból készített fajtákat is, amiket nagyon sokoldalúan tudsz feldobni. Az alapok többféle méretben készülnek, vannak 21, 25 és 27 cm-esek is.

Talpas alapok

A talpas alapok is remek szolgálatot tesznek, ha mondjuk egy asztalra vagy ablakba állítható dekorációt szeretnél alkotni. Ez esetben ugyanis fontos, hogy az alkotásod stabilan meg tudjon állni, ami csak úgy lehetséges, ha az alap alsó része elég széles. Ezek a termékek is nagyon változatosak, vannak tök, szív, kislány, tündérajtó és gomba formájúak is.

Láthatod, hogy vannak olyan kellékek, amik nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy különleges dekorációkat készítsünk. Többek között a dísz alapjaként szolgáló dobozok, illetve alapelemek is közéjük tartoznak.

Ez utóbbiak ráadásul többféle kivitelben is kaphatóak, vannak például olyanok, amiket koszorúk készítéséhez tudunk használni. És vannak talpas alapok is, amikből csodaszép asztalra vagy ablakba való díszek készülhetnek.

Képek forrása: Pexels.com; Minikek.eu

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom