airsoft

Az airsoft világa a legrealisztikusabb harci övezeteket testesíti meg játékos, szórakoztató formában anélkül, hogy bárkinek is bántódása esne. Aki odavan a fegyverekért, itt bátran kiválaszthatja magának bármelyik élethű karabélyt vagy mesterlövészpuskát – de gondolni kell a további kiegészítőkre is.

Éppen ezért az Airsoftplaza.hu kínálatában airsoft fegyvertáskák is találhatóak a fegyverek mellett és más egyéb kiegészítők is, például lebomló lövedékek, amelyek a környezettudatos játékot teszik lehetővé.

Airsoft fegyverek

Többféle fegyver közül is válogathatunk – akárcsak a való életben. A pisztolytól kezdve a gyorslövetű karabélyokig és a pontos mesterlövészpuskákig lehet választani az egyes típusok között. Ezt leginkább az egyéni preferenciák és az adott játékmenethez hűen érdemes megválogatni.

Alapvetően mindegyik típust érdemes kipróbálni vagy beszerezni. Egy pisztoly például remek mentőöv lehet a közelharcban és a bajban, amikor hirtelen egy nagyobb fegyverrel nem nagyon lehet mit kezdeni. Egy karabély pedig akkor hasznos, ha minél több játékos, minél közelebb egymáshoz, minél intenzívebb, ádáz csatákat vív egymás ellen.

De egy mesterlövész is lecsaphat a távolból, például akár ilyen játékmenetet is játszhatunk egymás ellen. Kicsit olyan ez, mint az éhezők viadala – nem mindig lehet a fáról íjászkodni, néha sokan rontanak ránk az erdő közepén, nem épp komfortos körülmények között is.

Fegyvertáska

Aki látott már vívót megérkezni egy versenyre, láthatta a nagy, hosszú vívótáskát is, amiben a párbajtőrt, kardot vagy tőrt cipeli. Sőt, még akár többet is, hiszen kell lennie B és C opciónak is. Így van ez valahogy az airsoft világában is.

Legyen az egy mesterlövészpuska vagy karabély, egy hasonlóan hosszú és praktikus fegyvertáskára van szükség a szállításhoz és tároláshoz. De akár több fegyvert is elrakhatunk, biztos ami biztos alapon – és így “campelő” mesterlövészből gyorsan rohamosztagossá is válhatunk, ha a harc úgy kívánja.

Ezeket a kiegészítőket tehát elsősorban az airsoft fegyverek szállítására és tárolására tervezték, és segítenek a biztonságos és kényelmes utaztatásban. Többféle típusban, méretben és színben is elérhetőek.

Airsoft kiegészítők

Ne felejtsük el azt sem, hogy milyen további kiegészítőkre lesz szükség. A fegyverekhez kelleni fog lőszer (BB-lövedék), tár, az említett fegyvertáska, de nem beszéltünk még a távcsövekről, red dot-okról (piros célzópontok) sem.

Ezek egytől egyig hozzátartoznak a játékhoz, ha pedig valaki győztesen szeretne lejönni a pályáról, minél szélesebb perspektívákban érdemes gondolkodnia.

Az Airsoftplaza.hu webáruházában kezdők és haladók egyaránt megtalálhatják számításaikat. Online gyorsan és egyszerűen lehet rendelni raktárról, de Budapesten akár személyesen is lehet érdeklődni a termékek – és a játék – iránt.

Airsoft fegyvertáskák is elérhetőek jó ár-érték arányban, például OD, TAN, fekete és Black Multicam színekben.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom