távfelügyelet

Azoknál a személyeknél, akiket gondolatban komolyan foglalkoztat a személy- és vagyonvédelem házon belüli kialakítása, a távfelügyelet árak, mint témakör, gyakorta felmerülő kérdés.

Mennyibe kerül a szolgáltatás és kit bízzunk meg a kiépítéssel? Egyáltalán milyen előnyökkel jár, ha a családi otthonunkat a biztonságtechnika e kétségtelenül modern és magas minőséget képviselő alternatívájával erősítjük meg?

Van létjogosultsága!

0-24 órás védelem, kivonuló járőrszolgálattal – nem túlzás ez? Nos, laikusként talán úgy gondolhatjuk, hogy ilyen komoly óvintézkedésnek nincs létjogosultsága. A biztosítók által végzett felmérések teljesen mást mondanak.

A tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy azoknál az ingatlanoknál, amit távfelügyeleti szolgáltatással támogatott védelemmel látnak el, jóval kevesebb az esély a bűnelkövetésre, az illetéktelen behatolásra tett kísérletekre.

A statisztikai adatok ismeretében túlzás nélkül kijelenthetjük, kizárólag a távfelügyelet hozza el számunkra a biztonságérzetet.

Kompromisszumoktól mentes minőség

Amennyiben elszántuk magunkat a távfelügyeleti szolgáltatás igénylése mellett, bízzuk profikra a részletek kivitelezését! Kiváló renomé, sokéves tapasztalat, a legmodernebb eszközök használata, profi munkavégzés – igen, ezen elismerésre méltó tulajdonságok az Alarmdirect sajátjai!

A biztonságtechnikai megoldások kivitelezését felsőkategóriás szintekre emelő Alarmdirect csapatánál a vevő igénye az első. Ha nem elégszünk meg a középkategóriás megoldásokkal, vegyük fel a kapcsolatot a szakértői gárdával és igényeljük a díj- és kötelezettségmentes, személyre szabott árajánlatukat online!

Távfelügyelet árak – milyen összeggel kell számolnunk?

Nos, az Alarmdirect-nél a távfelügyelet árak magánszemélyek és cégek esetében különféleképpen alakulnak. A magánszemélyeknél különbséget kell tennünk az adott ingatlan paramétereinek tekintetében is.

A családi házak havi távfelügyeleti díja már 4000 FT+ ÁFA-tól, a lakásoknál ez az összeg 3000 FT+ ÁFA-tól elérhető. A cégeknél a megfigyelt objektum alapterülete dominál: 80nm alatt a távfelügyeleti díj 5050 Ft+Áfa-tól, fölötte pedig 6500 FT+ ÁFA összegtől indul.

Azonban plusz szolgáltatások igénybevétele esetén (kivonuló szolgáltatás, eseménylista küldés, SMS szolgáltatás) némi plusz költséggel kell még számolni a havidíjnál. Ugyanakkor fizetési mód és gyakoriság tekintetében még kedvezményekhez is juthat az ingatlan tulajdonosa.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom