kerti faház

Gyerekként sokan vágytunk arra, hogy legyen a kertünkben egy olyan bunker, amit mindenki megcsodál, és ahová barátainkat is el tudjuk hívni. Persze megvolt a lehetőség, hogy saját anyagokból összerakjunk egyet, vagy ha élt valakinél egy ügyes kezű apuka, netán nagypapa, aki segédkezett, akkor már régebben is eléggé ötletes darabok születhettek.

Milyen házat válasszunk?

Mára azonban nagyon megváltozott ez a terület, és a gyerekek számára készült kerti faházak, mászótornyok egész széles választékával találkozhatunk, amelyek nem csupán a gyerekeket, hanem minket, felnőtteket is lenyűgöznek. Így vagyunk az e-kert.hu webáruház gyermek játszótereivel, hintáival és csúszdáival is, amelyek a német Weka gyár palettájában találhatóak meg.

Különféle összeállítások és kivitelezések közül válogathatunk attól függően, hogy mit enged meg a kert, és milyen egyedi igényei vannak a szülőknek és netán a gyereknek is. A sima csúszdás kiháztól kezdve egészen a homokozóval, hintával és mászókákkal egybeépített változatot is beszerezhetjük.

A szerepjátékok fontossága

Ahogy a totyogó kisbabából már önálló véleménnyel rendelkező ovis gyermek lesz, egyre inkább az érdeklődése középpontjába kerülnek a különböző felnőttes foglalkozások, és az azokkal való azonosulás.

A szerepjátékok kulcsfontosságúak egy gyermek életében, melyek révén képes lesz egyre jobban megérteni az őt körülvevő embereket és az egész világot, ráadásul megismeri a különféle tevékenységeket is, amelyeket a felnőttek űznek.

A kerti bunker magába foglalja mindazt, amit egy kisgyerek szeret ebben az életkorban átélni, ráadásul mindezt megoszthatja testvéreivel, rokonaival, barátaival.

Egy ilyen kis ház egyszerre lehet bunker, ahová el lehet bújni a szörnyek elől, de lehet éppen óvoda, cukrászda, bolt, orvosi rendelő, iskola, és a sort végtelenségig lehetne fokozni, hiszen a gyermeki fantázia sem ismer határokat.

Praktikus kiegészítők a faházhoz

Egy gyerekház már önmagában nagy boldogság a kicsiknek, de ha még hozzá van építve egy homokozó vagy mászóka, netán hinta, akkor az öröm már nem lesz szavakkal kifejezhető.

Mindemellett ezekkel a kiegészítőkkel további agyi területek fejleszthetőek, és az sem elhanyagolható szempont, hogy a gyerkőcöt már kiskorában rá tudjuk szoktatni arra, hogy inkább a friss levegőn töltse szabadidejét, mintsem a szobában kuksolva és a mobiltelefonjával vagy számítógépével játszva.

A homokozóban ügyesedni fognak a finommotorikus mozgásai, és a hintázásról is köztudott, hogy mennyire fontos szerepe van a gyermek fejlődésében. Ha még egy mászóka is hozzá van szerelve a bunkerhez, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a felesleges napi energiák is levezetésre kerülnek.

Ha Ön nem talál ízlésének megfelelő összeállítást vagy saját elképzelésekkel rendelkezik, és azokat az ötleteket szeretné viszontlátni, akkor ne habozzon, keresse fel az e-kert.hu munkatársait, akik biztosan fognak megoldást találni kérdéseire!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom