kanapé

A gyakran jelentkező napközbeni fáradtság és a koncentráció hiánya egy idő után már meg tudja nehezíteni a mindennapjainkat, ha sokáig fennáll ez a helyzet. Keressük az okokat, vitaminhiányra vagy egyéb kóros állapotok jelenlétére gyanakszunk. Pótoljuk a vitaminokat, egészségesebben élünk, de a probléma valahogy nem akar megoldódni. 

Pedig gyakran egészen egyszerű ok húzódik meg a háttérben, mégpedig a jó minőségű és elegendő mennyiségű, pihentető alvás hiánya. Ennek feltétele elsősorban a kényelmes fekvőfelület, amelyet a heverő vagy a franciaágy matraca biztosít számunkra.

De mit tehetünk, ha nincs rá mód, hogy ilyen ágyon aludjunk, hanem többfunkciós bútoron kell kipihennünk magunkat nap mint nap?

A kanapé állandó fekhelynek is alkalmas lehet, amennyiben körültekintően választjuk meg. A gerincvédő zónás kanapéágyak tökéletesek a mindennapos alváshoz, kétszemélyes fekhellyé nyithatóak, és a franciaágy kényelmét nyújtják.

100%-os kényelem

A gerincvédő zónás, ággyá nyitható kanapé a gerinc megfelelő alátámasztásával nemcsak a magas szintű kényelmet biztosítja, hanem egészségünket is óvja. A matracok erős bonellrugózattal készülnek, mely gerincvédő zónával van megerősítve.

A vastag huzaloknak köszönhetően időtállóságuk is garantálva van, tartósan igénybe vehetjük ezeket az ágyakat.

Sok kanapé kialakításánál nem veszik figyelembe azt, hogy mind a két fele komfortos legyen, tehát mindkét rajta alvó személy éjszakája nyugodtan teljen és kipihenve ébredjenek. A gerincvédő kanapéágyak ledönthető matraca is ugyanolyan felépítésű, mint a másik, így ez a fele is maximálisan komfortos.

Ha nem hiszi, győződjön meg róla, hiszen a SzenZa Bútoráruház arra is lehetőséget ad, hogy az érdeklődők kipróbálják, milyen ezeken ülni, illetve feküdni. 

Egyszerű működés

A gerincvédő zónás kanapék működése nagyon egyszerű, csak magunk felé kell húzni az ülést és ledönteni a háttámlát. Az ülés alatti ágyneműtartóban megóvhatjuk az ágyneműt a szennyeződésektől napközben, de itt ne tároljunk nagyobb súlyú dolgokat, mert arra nem alkalmas. 

Ha este fáradtan hazatérünk egy stresszes munkanap vagy egy féktelen bulizás után, akkor is könnyedén és gyorsan elő tudjuk varázsolni fekhelyünket. A kétszemélyes ágy modelltől függően lehet 145, 155, 165 cm széles, a hossza pedig 200 cm.

Ha nagyobb hely áll rendelkezésre a szobában, akkor érdemes a karfás kanapéágyak közül kiválasztani a számunkra megfelelő típust.

Az ifjúsági szobák tökéletes bútordarabja

Ezek a mindennapos alvásra alkalmas kanapéágyak rendkívül népszerűek a kamaszok körében is, akiknek a szobája mérete többnyire nem engedi meg egy franciaágy elhelyezését, viszont előfordulhat, hogy barátjuk, barátnőjük náluk tölti az éjszakát. 

A kanapéágy akkor is kényelmes pihenést biztosít, ha egyedül alszanak rajta, de kinyitva is komfortos mind a két főnek. Ha nem használják, vissza lehet csukni és máris elférnek a szobában napközben is. 

Ha lakásunk alapterülete nem túl nagy és többfunkciós bútorokat használunk, az alvás akkor is lehet kényelmes!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom