rövid távú bérbeadás

Még a városi életnek is elengedhetetlen kiegészítői a növények. Bármelyik lakást képesek otthonos kuckóvá varázsolni, de a rövid- és hosszú távú lakás bérbeadás során is nagy hasznukat vehetjük. Nézzük, hogy miért érdemes szobanövényekkel dekorálni a kiadó ingatlant!

A szobanövények pozitív hatásai

Nem kell sok háttérismeret ahhoz, hogy tudjuk: szobanövényekkel élni sokkal jobb, mint nélkülük! Számos pozitív hatása van annak, ha ezekkel a csodaszép, zöld élőlényekkel vesszük körül magunkat.

Íme a szobanövények néhány bizonyítottan pozitív hatása:

  • Tisztítják a levegőt
  • Párásítanak
  • Légfrissítő hatásúak
  • Inspirálóak
  • Esztétikusak

Már csak ezek miatt a tulajdonságok miatt is érdemes beszerezni néhány növényt otthonra. De mi a hasznuk a kiadó ingatlanokban?

Rövid távú bérbeadás, zöld környezetben

lakás bérbeadás

Kép forrása: Canva.com

rövid távú bérbeadás egy népszerű módja az ingatlan felhasználásának. Az olyan online felületeken, mint az Airbnb, a Booking.com vagy a Szállás.hu bárki meghirdetheti üresen álló lakását. Persze a rövid távú bérbeadás sok elintéznivalóval jár, többek között az érdeklődők megnyerése és a vendégek kényelmének megteremtése is fontos feladat.

A magas esztétikai élményhez és a kellemes hangulathoz a szobanövények kiválóan hozzá tudnak adni, így a kiadásra szánt ingatlanban is elhelyezhetünk néhányat. Fontos észben tartani, hogy a növények gondozására csak a takarítással egyidejűleg nyílik alkalom, ezért érdemes az ellenálló, alacsony igényű fajták közül választani.

Így veheted hasznát a növényeknek a hosszú távú kiadás során!

Az ingatlanok egy másik népszerű értékesítési módja a lakás bérbeadás hosszú távra. A hirdetés sokkal jobb eredményre vezet, ha fordítunk az igényes tálalásra és a lehető legesztétikusabban mutatjuk be az ingatlant. A tudatosan kiválasztott berendezés és a dekoráció vonzóvá teszi a lakást az érdeklődők számára, így sokkal könnyebben megtalálhatjuk a leendő bérlőnket.

Ebben az esetben a szobanövények elsősorban az érdeklődők megnyerésére szolgálnak. Érdemes az ingatlan fotózáshoz szobanövényeket helyezni a terekbe – így sokkal vonzóbbá tehetjük a lakás bérbeadás céljából meghirdetett ingatlant!

Képek forrása: Canva.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom