olajshop.hu

Ha fontos nekünk az autónk, és sokáig hibamentesen szeretnénk használni, érdemes lehet az egyes részegységeket támogató, tisztító vagy éppen revitalizáló adalékanyagokat használnunk.

Üzemanyag-adalékok

Az OlajShop.hu-nál kapható üzemanyag-adalékokat a legegyszerűbb használnunk. Csak az üzemanyagtankba kell töltenünk a tankolások során. Használatuk közben a megfelelő mennyiségre kell odafigyelni, hogy jó arányban keveredjen az üzemanyaggal.

Léteznek üzemanyagrendszer, részecskeszűrő tisztításra kifejlesztett típusok. Üzemanyag-stabilizálásra, fémfelület nemesítésre vagy károsanyag-csökkentésre is találunk adalékokat. Léteznek kifejezetten benzin-, illetve dízelüzemre készített adalékok is.

Motorolaj-adalékok

A motorolajok közül választhatunk kerámiaadalékot, felületnemesítőt, teflon- vagy molibdén-diszulfidtartalmút. Segítségükkel működés közben regenerálódhatnak a súrlódó fémalkatrészek.

Váltóolaj adalékok

A váltók olajához adagolt adalékok revitalizálhatják a mozgó, kopó fémalkatrészeket, fogaskerekeket. Léteznek váltóolaj szivárgást tömítő adalékok is, amik javítják a tömítés és a fémalkatrészek kapcsolatait, így szükségtelenné tehetik a váltó szétszedését és drága javítását is.

Az OlajShop.hu webáruházban külön választhatunk a kézi és automata váltókhoz alkalmas termékek közül.

XADO adalékok

A XADO adalékok külön csoportot jelentenek az autóadalékok között. Gyártanak fegyvertisztító adalékokat is, amik helyreállítják a cső geometriáját, és a találatok szórását is képesek csökkenteni. Sőt, a kisebb felületi sérüléseket is képesek kijavítani. A cég motor- és váltóolajai egyedülálló technológiát használnak a felületek revitalizációja érdekében. 

A szervókormányhoz készült adalékaik pedig biztosítják a sokáig gond nélkül fenntartható, precíz kormányozhatóságot. Ha üzemanyag-adagolóhoz keresünk segítséget, a XADO termékei között erre is van megoldás.

Megbízható védelmet nyújtanak az üzemanyag-szivattyúknak és az injektoroknak egyaránt a gyenge minőségű üzemanyagok jelentette veszélyek ellen. Ez a revitalizálási folyamat száz munkaóra alatt megy végbe. 

Pro-Tec adalékok

A megbízható német Pro-Tec cég termékei a magas minőséget képviselik. Tisztító adalékaik az egész üzemanyagrendszert kezelésbe veszik. Az egész felső hengertérből eltávolítják a nem oda való lerakódásokat. 

METABOND adalékok

Ez a gyártó a fémfelület-nemesítő adalékanyagairól híres. Kimagasló kenésjavítás és súrlódáscsökkentés jellemzi a termékeiket. Létezik kifejezetten régi, kopott motorokhoz készített termékük, ami jelentősen csökkentheti az olajfogyasztást is.

Spuri adalékok

A Spuri többfunkciós energiafolyadékaival hatásosan védhetjük autónk motorját a fokozott kopástól.

A fenti adalékok használata nem jelent tetemes plusz költséget a mindennapokban, mégis meghálálja a járművünk a törődést. Hosszabb élettartam és tisztább, hatékonyabb működés lett a jutalmunk a használatukért.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom