takarítás

A takarítás mindennapjaink része. Minden háztartás rendelkezik az alapvető takarítóeszközökkel, melyek nélkülözhetetlenek egy családban és rögtön, amikor egy új helyre költözünk, már beszerezzük ezeket. Egy házban vagy lakásban rendkívül sokféle feladattal nézünk szembe, mindegyik más típusú eszközt igényel.

A legfőbb tisztítandó felületek a padlóburkolatok, a falak, nyílászárók és különböző kerámia-, üvegfelületek. Ezenkívül bizonyos időközönként tisztításra szorulnak a bútorok, polcok, egyéb felületek.

Alapvető takarítóeszközök

A padló-, a meleg- és hidegburkolatok csutakolásához különböző sörtevastagságú seprűk és partvisok, valamint a legkülönbözőbb felmosók állnak rendelkezésre. Az ablakok és más üvegfelületek megpucolásához a szennyeződéseket a bevizező majd lehúzóeszközök hathatósan leviszik.

A konyhai és szobai felületek, munkalapok, bútorok lemosásához, portalanításához segítségül szolgálnak a kefék, szivacsok, törlőkendők.

Professzionális tisztítóeszközök

A professzionális takarítóeszközök több jellemzőjükben is különböznek a hétköznapi társaiktól. Nem otthonok, családok ingatlanjainak rendbe tételéhez tervezték, hanem gyárak, ipari, logisztikai munkahelyek kitakarításához. Más feltételeknek kell megfelelnie pl. egy élelmiszeripari termékeket előállító üzemnek és egy vendéglátóipari egységnek.

Az igénybevétel időtartama nem néhány hónap, hanem lehetőleg több év. Sokkal nagyobb felületeket kell ápolni velük, mint háztartási kistestvéreikkel. Fontos előfeltétel az is, hogy az igénybevételt követően ezeket a professzionális tárgyakat is el kell mosni ahhoz, hogy ugyanolyan minőségben tudjanak takarítani, mint előtte.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. UCTEM takarítóeszközei kimondottan ipari felhasználásra készültek és jó ár-érték arányt képviselnek. Kategóriájukban megtalálható minden olyan kellék, amely egy takarítócég vagy személyzet, gyártással foglalkozó cég munkájához nélkülözhetetlen.

Segítenek a takarítókocsik

Nagyobb intézményekben, mint pl. iskolákban, bevásárlóközpontokban gyakran találkozhatunk jól felszerelt takarítókocsikkal, melyek nagymértékben támogatják a takarítószemélyzet munkáját. Ezek a berendezések minden szükséges holmival fel vannak szerelve.

Általában több vödör is van rajtuk, külön a tiszta és külön a piszkos víznek, mellette egy mopprés, polcok és tartók a különféle vegyszereknek és szivacsoknak, kendőknek. Elférnek rajtuk a seprűk, felmosók, és mindig minden az ember keze közelében van.

Az ipari felhasználású lapos mopok úgy vannak tervezve, hogy 60 Celsius-fokos kimosásukat követően is készen álljanak az újabb feladatra. A mikroszálas kendők szintén 60 fokon moshatók és nagyon hatékonyan eltávolítják a port és különféle szennyeződéseket az irodai berendezésekről.

A professzionális felhasználáson túl léteznek olyan tárgyak, amelyeket valamilyen speciális feladat elvégzésére szántak. Ilyenek a különféle padlólehúzók, dörzs padek, speciális portalanító kefék.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom