masszázsfotel

masszázsfotel

Nincs is annál felemelőbb érzés, mint amikor egy profi masszőz szakavatott kezei között frissülhetünk fel. Sajnos keveseknek adatik meg az a luxus, hogy bentlakásos szakembert szerződtessenek, vagy legalább naponta ellátogathassanak egy masszázsszalonba. Szerencsére erre nem is feltétlenül van szükség, hiszen ha beszerzünk otthonra egy masszázsmedencét vagy masszázsfotelt, akkor is lehetőségünk van a masszázs általi felfrissülésre.

Amiért megéri a masszázsmedencét választani

A masszázsmedencék előnyei közé tartozik, hogy rendszeres használat esetén a fizikai és a mentális egészségünk egyaránt profitálni fog ebből az időtöltésből. Fizikálisan hatással van az immunrendszer erősödésére, a szív- és érrendszeri panaszok csökkenésére, a vérkeringés és az anyagcsere-folyamatok serkenésére, az ízületi bántalmak enyhülésére, valamint az izmokban lévő görcsöket és feszültséget szintén remekül oldja.

A mentális egészségünkre leginkább a víz melege van hatással, hiszen a meleg víz hatására boldogsághormon termelődik az agyban, ami nyugtatóan hat, ráadásul a stressz csökkenésében szintén jelentős szerepet tölt be. Emellett az alvászavarok leküzdésére szintén hatékony fegyverként vethető be, hiszen a meleg víz normalizálja a test hőmérsékletét, ami előkészíti a szervezetet az éjszakai pihenésre, vagyis ennek köszönhetően nyugodt és mély alvásban lehet részünk.

A masszázsmedence egyik igen nagy előnye a masszázsfotellel szemben, hogy egyszerre nem csupán egy személy képes a meleg víz és a hidromasszázs kellemes kettősében ellazulni, hanem a medence méretétől függően akár 8 személy számára is kényelmes elhelyezkedés biztosítható.

Érvek a masszázsfotel mellett

Egy modern és minőségi masszázsfotel használata felér a legjobb masszőzök kezei általi felfrissüléssel. Ennek egyik oka, hogy a masszázsfotelek nem csupán egyféle programot ismernek, hanem többféle masszázstechnika közül választhatjuk ki a hangulatunknak leginkább megfelelő masszázstípust, vagyis választhatunk többek közt a gyúrás, a dörzsölés, az ütögetés, a simítás és a shiatsu közül.

A minőségi masszázsfotelek azonban nem csupán a hátra koncentrálnak, hanem a feneket, a combokat, a lábakat és a karokat egyaránt átmozgatják.

Mivel a masszázsfotelek motorja rendkívül halk, így azt akár tévénézés közben is lehet használni, de akár relaxálni is tudunk benne, hiszen nem zavarja meg a motor zúgása az ellazulást. Sőt, a modern masszázsszékekben beépített audio rendszerhez csatlakoztathatjuk a telefonunkat, így a fej melletti két oldalon lévő hangszóróból felcsendülhetnek a relaxálást segítő dallamok.

Amennyiben sikerült eldöntened, hogy masszázsmedencére vagy masszázsfotelre ruháznál inkább be, keresd fel a SpaTrend oldalát, és válaszd ki, majd rendeld meg a neked leginkább tetsző terméket!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Otthon, Kiskert