kiskertpiac

chili

Október 22-én az eddigi legtöbb kiállítóval a már ismert és új árusok, kiállítók, illetve közel húsz chili termelő részvételével második alkalommal kiskertpiac- feat chili az Anker’tben!

Az Anker’tben havonta megrendezésre kerülő növények, virágok, gasztronómia és zöld dizájn rajongók piacán csodaszép csokrokkal, fűszer- zöld-és szobanövénnyel, kerti finomságokkal és természetes dizájn alkotásokkal, lakberendezési kellékekkel, ékszerekkel, natúr szappanokkal, kencékkel várjuk látogatóinkat ez alkalommal kicsit „csípős” hangulatban.

Kiállítóink közül többen speciálisan ez alkalomra készülve jelennek meg termékeikkel: így lesz chilis csokoládé, szószok, csatnik, lekvárok, mézek, mártogatósok, fűszersók, teák, vegán sütemények…sőt chilis és fűszeres ékszerek, növényes beültetések, természetes kozmetikumok.

Akinek van feleslegben maradt növényei és szeretné, ha jó helyre kerülnének, másoknak is örömet adnának vagy újdonságokra vágyik balkonjára, kertjébe – van lehetőség csere-berére. Chilis babbal és meglepetés programokkal fogadjuk látogatóinkat!

Információk:

Időpont: 2017. október 22. vasárnap, 10.00 – 16.00

Cím: 1066. Budapest, Paulay Ede u. 33.

Ingyenes belépés, jöhet a kutyus is!

Az esemény közösségi oldalai:

https://www.facebook.com/kiskertpiac/

https://www.facebook.com/events/978272068980083

https://www.facebook.com/events/606072446449789

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Mozaik