fűnyíró

Az Einhell német gyökerű cég, amely magyarországi leányvállalattal is rendelkezik. Idehaza már több mint 25 éve jelen vannak. Budakeszin rendelkeznek székhellyel, ahol mintaboltot és szervizt is üzemeltetnek.

Kerti és barkácsgépek széles repertoárjával rendelkeznek, a legkeresettebb termékeik közé tartoznak a fűnyírók és a gyepszellőztetők. Ezenfelül gyártanak fűkaszát, sövényvágót, kapálógépet, láncfűrészt, aprítógépet, rönkhasítót, szerszámgépet, szivattyút is.

Kerti gépek és alkatrészek online

A fővárosból könnyen megközelíthető a mintabolt, de nem kell feltétlenül kimozdulnod otthonól, hogy beszerezhess egy Einhell fűnyírót vagy gyepszellőztetőt. Az internetnek hála otthonod kényelméből rendelheted meg magát a kívánt kerti gépet.

Bár a gépek jó minőségűek, tartósak, sajnos nem örök életűek. Nem kell azonban feltétlenül lecserélned fűnyíródat, hiszen általában javíthatók. A neten tudsz rendelni Einhell gépekhez berántót, tanksapkát, késtartót, szénkefét, fűnyíró kereket, önjáró egységet, ékszíjat, bowdent, fűnyírókést, gyepszellőztető rugós hengert és még egy sor dolgot.

Oldalakon át lehetne sorolni azokat a komponeneseket, amiket be tudsz szerezni akár a Vaszkoshop.hu webáruház alkatrészek kínálatából is néhány kattintással.

A jó hír, hogy a webáruház üzemeltetői figyelnek arra, hogy minél hamarabb beszerezzék az innovatív, legújabb eszközökhöz szükséges kiegészítőket, és frissen is tartják az árukészletet.

Ugyanakkor ha szeretnél kitartani a régebbi típusú modelled mellett, nem kell feltétlenül leselejtezned és újra cserélned, hiszen itt fogsz találni ahhoz való alkatrészeket is.

Ellenőrizd, mit vásárolsz!

Vannak alkatrészek, amik csak néhány száz forintba kerülnek, de egy berántó, egy lendkerék, egy önjáró bowden vagy éppen egy fűgyűjtő már nagyon nem ez a kategória. Bizony ezekért öt számjegyű összeget kell kifizetni, szóval nem árt tudni, hogy kompatibilis-e a fűnyíróddal vagy gyepszellőztetőddel.

Ha a fenti weboldalon rákattintasz egy konkrét termékre, akkor látni fogod az adatlapját, ami alapján meg tudsz bizonyosodni minderről. A termék képe mellett feltüntetik a termék pontos nevét, a gyári cikkszámát, ami alapján már beazonosítható, hogy ez az, amire szükséged van-e.

Ha nem tudod a cikkszámát a keresett alkatrésznek, akkor a méretek, mint a szélesség, hosszúság és egyéb paraméterek alapján még mindig el tudod dönteni magad is, hogy jó-e az adott alkatrész a számodra.

Végső soron kérdezhetsz az ügyfélszolgálattól is. Ezt megteheted e-mailben vagy telefonon is, a rendelést azonban itt csak a webshopban tudod leadni.

Üzenetben vagy telefon útján érdemes feltenni az olyan jellegű kérdéseket, ha szeretnél olyan alkatrészre ajánlatot kérni, amely jelenleg nem található meg az áruház virtuális polcain a kereső segítségével sem.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom