cumi

Számos olyan téma van a szülők körében, amelyek két csoportra osztják őket. Az egyik ilyen dolog maga a cumi, ami régen egyértelműen használt eszköz volt a babák kiegyensúlyozottságának növelésére, ma azonban ellentétes információkba botlunk azzal kapcsolatban, hogy előnyös vagy sem a használata.

Ritkábban térnek ki arra az egyik legfontosabb szempontra az egymással ütköző érvek, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen cumiról beszélünk!

A márka nagyon sokat számít

A babyberry.hu kínálatában megtalálható BIBS cumik esetében pontosan azokat a problémákat kerülhetjük el, amelyek miatt a cumit ellenzők tábora olyan hevesen kiáll ezzel a kicsik megnyugtatására viszont nagyon hatékony eszközzel szemben.

A skandináv márka egyszerre népszerű amiatt, hogy teljesen biztonságos termékeket gyárt, miközben a prémiumminőség mellett kiemelt hangsúlyt fektet az esztétikus megjelenésre is. Így válnak a BIBS cumik mind a babák, mind az anyukák kedvencévé!

Lássuk, mi mindent tudnak ezek a cumik, amiért megéri őket választani, s milyen, a cumival együttjáró pozitív tulajdonságokat élvezhetünk ezekkel a termékekkel!

Milyen előnyökkel járnak a cumik általában?

Természetes szopási ösztön – ez az a kifejezés, amivel minden kismama találkozik. Még azok is megismerkednek vele, akik alapvetően minden segítőeszközt nélkülözni szeretnének, hiszen ez magyarázza azt, miért szeretnének a babák a nap 24 órájából lehetőleg 24-et az édesanyjuk mellén eltölteni.

Nyilvánvalóan enyhe túlzásba estünk, de szeretnénk érzékeltetni a lényeget. Hiszen ez az oka az elhúzódó szoptatásnak, a gyakori ébredésnek, s annak is, hogy a cicivel az esetek 99%-ában meg lehet nyugtatni a kisdedet.

A szopási ösztön tehát nem kizárólag a táplálék magához vételére irányul a csecsemőknél, hanem a biztonságérzet, a nyugalom megélésére is.

Szopizás közben a kicsiknek megnyugszik a szívverése, alacsonyabb lesz a vérnyomása és a stressz-szintje, de még a fájdalmat is hatékonyan enyhíthetjük vele. Mivel ilyen kedvező fizikai változásokat generál, ezért a cumi képes arra is, hogy segítsen az elalvásban.

Mit tudnak a BIBS cumik?

Elsősorban a biztonság alapján érdemes minden olyan terméket kiválasztani, amelyet gyermekeinknek szánunk. A BIBS pedig élen jár ebben. Még olyan innovációkkal is, mint az a kis nyílás, amin keresztül távozik a levegő a cumiból, amikor a kicsi elalszik, így képes laposabb formát ölteni.

Emellett a kicsik ízlésére is kiemelt gondot fordítanak. A babák ugyanis válogatósak a cumik formáját és anyagát illetően. Ezért a kezdő cumiszett 4 különböző cumit tartalmaz, hogy ti is rátaláljatok a kicsi kedvencére.

A cumik formájának köszönhetően a csecsemő nyelve ahhoz hasonlóan helyezkedik el, mint amikor az anyamellből táplálkozik, így elkerülhetőek a szoptatási problémák, amelyek más cumik esetében időnként jelentkezhetnek.

Ráadásként még a cumipajzs anyaga is minden káros anyagtól mentes, így hosszú időn keresztül is érintkezhet a baba érzékeny bőrével. Ha abszolút bababarát cumit keresel, akkor megtaláltad!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom