Totaltex szőtt árnyékoló háló

Tavasztól ősz közepéig a kert sokaknál második otthon lesz, hiszen vitathatatlanul kellemesebb kint, mint bent! Jólesik napozni, pihenni, enni-inni, játszani a gyerekekkel, kertészkedni! Süt a nap, friss a levegő, és…

Belát a szomszéd, vagy épp az utca idegen embere. Ez a része kellemetlen… Csodás érzés lenne végre elbújni, ugye?

Árnyékoló háló, a legegyszerűbb megoldás

Olyan belátásvédelem kell neked is, ami gyorsan és könnyen beszerezhető, legalább ugyanennyire egyszerű a felszerelése, és nemcsak egynyári, hanem valóban tartós megoldást jelent.

A bambusz és háncs védők nem bírják sokáig, ráadásul folyton ápolni kell őket, emellett a rögzítésük sem igazán egyszerű. Sövényt növeszteni elsőre jó ötletnek tűnik, csak sajnos évekbe is beletelhet, amíg elér egy vállalható magasságot…

Bizonyos esetekben ráadásul, nem is biztos, hogy játszhat ez a megoldás, ha nincs neki elég tér; és ne feledkezzünk meg a nyírásáról sem.

Nortene extranet árnyékoló

Kép forrása: Profigazda.hu

Minden lehetőség közül a legpraktikusabb választás egyértelműen az árnyékoló háló, ami viszont rendszeresen megkapja azt, hogy „nem szép”, sőt, sokan azt is ráfogják, „nem is véd”, és „biztosan leviszi a szél…”

Aki ilyesmit nyilatkozik az árnyékoló hálókról, az nem találkozott még igazán jó minőségű változattal. Ha esetleg Te is ilyesmiket gondoltál eddig róluk, engedd meg, hogy mindezt megcáfoljuk.

  • Valójában már nem néz ki ugyanúgy az összes árnyékoló háló…

Vegyük például a Nortene Extranet termékcsaládját, amely több kimondottan kedvelt, stílusos árnyalattal dolgozik – mint a szürkéskék, a kékeszöld, a bézs és a drapp. Ez bizony egyik sem klasszikus fűzöld!

  • Ha azt gondoltad, nem is segít belátás ellen…

Az igazság az, hogy 80%-os takarást biztosít ez a termékcsalád. De, ha már Nortene, léteznek 95%-os belátásvédelmet adó termékeik is, ezek a Totaltex hálók.

  • Olyannyira nem viszi le őket a szél, hogy akár évekig is a helyükön maradnak.

Ehhez mindössze egy dologra van szükség: megfelelő rögzítésre. A hálókhoz ideális Fixatex rögzítővel és gyorskötözővel ez könnyedén megoldható.

Fontos, hogy nyugodtan vághatók a hálók, mert nem bomlanak. Speciális anyaguk tartós, nem kezdik ki az időjárási körülmények, így például a szél, az eső vagy az UV-sugárzás sem.

A belátásgátlás mellett, az alábbiakra is használhatsz árnyékoló hálót:

  • Kültéri térelválasztásra, például medence mellett vagy a terasz körül.
  • Kocsibeállókra a napsugárzástól való védelem érdekében.
  • Légáteresztő, azonban a szelet megfogja, így a kert huzatos részein is jó szolgálatot tehet.
  • De használható építkezés, játszótér, sportpálya elkerítésére is.

Esztétikus, egyszerű, tartós belátásgátlásért keresd a Nortene Extranet és Totaltex hálókat.

Kép forrása: Profigazda.hu

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Otthon, Kiskert