hajápolás

A legtöbb nő azért nem szereti otthon, saját maga elkészíteni a frizuráját, mert gyakran csalódik a végeredményben. Senki nem szereti ugyanis, ha a haja sprőd lesz, a fürtök azonnal kiegyenesednek, vagy hogy órákon át kell vasalni a hajat, hogy kinézzen valahogy.

Vannak azonban ma már olyan készülékek, melyekkel könnyen és gyorsan elkészíthető a tökéletes frizura! A Dyson hajformázó eszközök minden igényt kielégítenek: hajszárító, hajvasaló és hajformázó is van köztük, mind beszerezhető a premiumshop24.hu webáruházból. Nézzük, melyikkel milyen hatást lehet elérni!

Hajszárítás mesterfokon

A hajszárító egy olyan – akár naponta használt – eszköz, melyre minden nőnek szüksége van, legyen bármilyen hosszú a haja. A dúsabb fürtökkel rendelkező hölgyek esetében különösen fontos, hogy egy jó minőségű, hatékony készülékkel készítsék el frizurájukat, erre pedig a Dyson hajszárító tökéletesen megfelelő.

Mi az előnye ennek az innovatív terméknek? A legelső, amit ki kell emelnünk, a következő: a Dyson Air Multiplier™ technológiának köszönhetően percek alatt megszárad a haj, azonban anélkül, hogy roncsolódnának a hajvégek. A készülék ugyanis percenként 240-szer méri a hőt, és a kapott érték alapján állítja be a hajszárítás hőfokát.

További jó tulajdonsága a Dyson Supersonic™ hajszárítónak, hogy súlya könnyű, ezáltal egyszerűen hordozhatóvá válik. Többféle mágneses fej csatlakoztatható az alapkészülékhez attól függően, milyen frizurát szeretnénk.

Választhatunk a Flyaway simító fúvófej, a koncentrált hajformázó, a diffúzor, a lágy fúvófej és a széles fogú fésűs fej közül. Ez utóbbival kiegyenesíthetők a göndör hajszálak, ám ha éppen a hullámosítás a cél, akkor a diffúzort kell felhelyezni.

Az erős és gyors hajszárítónak köszönhetően fényesen csillogó haj lesz a végeredmény, és a szálló hajszálak sem okoznak többé gondot.

Vezeték nélküli hajvasaló

A premiumshop24.hu webáruház kínálatában beszerezhető Dyson Corrale™ hajvasaló több előnnyel is bír hagyományos társaihoz képest. Az innovatív megoldásnak köszönhetően ez a szerkezet is képes károsodás nélkül formázni a hajat, mivel rugalmas, mangán-réz ötvözetéből készült simítólapjai vannak. Így rövid idő alatt készülhet el a tökéletesen egyenes haj, alacsony hőfokot használva.

Fő előnye a hajvasalónak, hogy vezeték nélkül is működtethető, akár 30 percen át üzemképes. Ennyi idő alatt pedig bőven van idő kisimítani a hajat az intelligens hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően.

Hajformázó készülékek

A Dyson Airwrap™ Complete multifunkciós hajformázóról érdemes még szót ejtenünk. Ezzel a készülékkel szintén megoldható a gyors szárítás és a könnyű formázás. Az ún. Coanda-hatást használja ki a készülék a göndörítéshez és a simításhoz is.

Ez a hajformázó eszköz is puha anyaggal párnázott dobozban tárolható, szállítható, így bármikor magunkkal vihetjük, hogy mindig kéznél legyen.

A hajápoláshoz kínált Dyson termékek egytől egyig magas minőségűek, modernek és nagyon hatékonyak, öröm velük a hajformázás!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom