kompresszor

Amíg nem használjuk rendszeresen, addig bele sem gondolunk abba, hogy mennyire hasznos eszköznek számít egy Makita kompresszor a ház körül. De mégis miért jön jól a hétköznapok során egy Makita kompresszor?

Hiszen nem kell olyan sűrűn felfújni az autó vagy a motorkerékpár kerekét. Akkor mire jó még egy ilyen berendezés?

A műhelyben is jól jön egy Makita kompresszor

Mert a faforgács, a fémpor mindenre rátelepszik. Állandóan törölgetni, sepregetni nem egy leányálom főleg, hogyha haladni szeretnénk a munkával, de mindent belep a fűrészpor.

A munkafelület tisztántartása érdekében egy fújópisztolyt csatlakoztathatunk a Makita kompresszorhoz, amivel egy pillanat alatt kifújhatjuk a koszt a nehezen hozzáférhető helyekről is.

Bár a számítógép billentyűzete rendszerint nem tartozik a műhelyben található kellékek közé, akár azt is kitakaríthatjuk a berendezés által előállított sűrített levegővel.

Makita kompresszor az udvaron

A gondos tervezésnek köszönhetően a mérnökök a mobilitásra is gondoltak a nagyteljesítményű, robosztus modellek esetében, ezért azt kerekeken gurítva bárhol elhelyezhetjük, például, amíg a kerítést festjük vagy a régi kerti bútort lazúrozzuk festékszóró pisztoly segítségével.

Ugyanakkor, lehet, hogy csak festés közben fog feltűnni, bizony jó lenne megerősíteni a léceket néhány szeg belövésével. Ez esetben csak elő kell kapnunk a levegős szögbelövő pisztolyt, amivel néhány perc alatt elvégezhetjük a feladatot.

A kerekeken kívül nagy kihívást jelent manuálisan felfújni a gumimedencét is, ami árnyék hiányában, a tűző napon még inkább embert próbáló feladat. Természetesen ez esetben is kényelmes megoldásnak számít, ha van a kezünk ügyében egy Makita kompresszor.

Makita kompresszor a hatékonyság jegyében

Megbízható és nem igényel karbantartást. A kompakt kiviteltől kezdve az indukciós motorral ellátott modellekig, minden megtalálható a gyártó termékei között, ezért igény szerint válogathatunk a jobbnál jobb modellek között.

A hosszú élettartam nem lehet kérdéses a minőségi anyaghasználatnak és a túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően. A tartálynyomás ellenőrzés szintén praktikusnak számít a munkavégzés során.

Annak ellenére, hogy milyen remek teljesítményt képes kipréselni magából, minden nehézség nélkül, mégis könnyen mozgatható kompakt készüléknek számít az átgondolt tervezésnek hála.

A sokoldalúságából fakadóan remek vétel, hiszen megannyi téren válhat a hasznunkra a ház körül. Ugyanakkor a nagyobb teljesítményű modellek ipari környezetben is gond nélkül megállják a helyüket.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom