póló

Közeleg a házassági évforduló? Esetleg hamarosan a megismerkedésük évfordulójának jött el az ideje? Akkor muszáj lesz valamilyen évfordulós meglepetést beszerezni, valami olyat, amely a páros mindegyik tagja számára örömet okoz.

A páros ajándékokkal mindig tarolni lehet, hiszen ebben az esetben szerelmes férfiak és hölgyek egyaránt részesülnek a meglepetésből. Ebben a cikkben olyan apróságokat gyűjtöttünk össze, amelyeket könnyen személyre lehet szabni.

Páros pólók fiatalok és idősek számára

Teljesen mindegy, hogy mennyi ideje vagyunk együtt a párunkkal, ha szeretjük és tiszteljük őt. A Pamutlabor Pólónyomda páros pólóival kifejezhetjük azt, hogy mit érzünk a másik iránt, hogy mennyire fontosnak tartjuk a közös életet.

A pizzás és a pizzaszeletes megoldás például kiváló megoldás azoknak, akik amúgy szívesen fogyasztják az olasz finomságot. Ezzel megemlékezhetünk arról, amikor még volt idő egymásra, amikor még egy film és egy hatalmas pizza elég volt ahhoz, hogy kapcsolódjunk a másikhoz.

Ott vannak továbbá a “You are” és a “My everything” pólók, amik szintén tökéletesen kiegészítik egymást. A számos méretben, színben, kivitelben kapható felsők között garantáltan találni olyat, amely az adott páros számára tökéletes választásnak bizonyul a következő évforduló alkalmával.

A személyre szabható meglepetésből ráadásul kérhető telefontok, vászonkép, párnahuzat, vászontáska és számos egyéb apróság egyaránt.

Különleges és romantikus meglepetések

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a romantikus csillagtérképek, amiket számtalan helyről be lehet szerezni. Kérhetjük csak kép formátumban is, amit aztán egy vászonfotóra rátetetünk. Ezt kérésre a Pamutlabor Pólónyomda munkatársai is szívesen elvégzik a számunkra. Kiváló évfordulós meglepetés, ha például a megismerkedés vagy a házasság időpontját választjuk ki.

Talán még különlegesebb a szerelemlakat, a páros kulcstartó, esetleg egy szerelmes bakancslista. Utóbbira rákerülhet bármi, amit régóta szeretnénk megcsinálni, átélni a párunkkal. Lehet szó utazásról, új éttermek kipróbálásáról, lakásátalakításról, közös romantikus filmnézésről, bármiről, ami már többször szóba került, de még nem történt meg.

Amikor már a csomagolás is elegendő!

Sokszor azt gondoljuk, hogy egy apróság nem elég egy olyan személy számára, akit nagyon szeretünk. Pedig a legtöbb esetben még egy kisebb kulcstartó, egy mutatós bögre, egy szál rózsa is bőven elegendő lehet.

Ilyenkor érdemes a csomagolásra is hangsúlyt fektetni, így biztosan nem érezzük azt, hogy az ajándék túl kicsi vagy kevés. Egy mutatós masni, egy saját magunk által díszített csomagolópapír, esetleg néhány gondolat, egy matrica, és máris kész van az egyedi csomagolás.

A páros ajándékok lényege, hogy a két szerelmes örömmel fogadja az újdonságot. Teljesen mindegy, hogy nagyobb meglepetésről van szó, esetleg egy páros pólóról, a fő, hogy szívből szóljon, mindig eszébe jussanak egymásnak.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom