platós kisteherautó

Egy platós kisteherautó azoknak a legjobb barátja, akik minél több rakományt szeretnének elszállítani egyszerre a lehető legnagyobb biztonságban. Egy ilyen jármű számára a kifejezetten nehéz vagy méretes darabok sem okoznak gondot. Lássuk, mikor érdemes egy ilyen járművet választani a mindennapi munkavégzéshez!

Mivel segíti a platós kisteherautó a szállítást?

Az alapvetően nagy teherbírású platós kisteherautó igen komoly előnyökkel bír. Az alumínium lehajtható oldalfalak megkönnyítik a le-és felpakolást, ugyanis három oldalról nyitható 40 cm magas alumíniumötvözetről van szó.

A rakterület és a rugalmas platóméret pedig a kisebb és nagyobb méretű dolgok egyik pontból a másikba való szállítását egyaránt segíti. A választott tengelytávtól és a szállítási igényektől függően választhat standard vagy extra hosszú platóméretet is.

A platós kisteherautó kínálatban négy különböző járműépítmény is található, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

Súlyos és kiálló terhek számára is

platós kisteherautó

A platós kisteherautó arra van tervezve, hogy a szó szoros értelmében helyet adjon a munkának. Bizonyos modellek ugyanis akár 1440 kg hasznos teherrel is elbírnak, ráadásul akkor is nagyon praktikusak ha éppen nagy méretű raktérre van szükségük. Hiszen a plató sík és szabályos felülete mindössze 79 cm-re található a talajtól, amely akár 4 euro raklap elhelyezésére is alkalmas.

Mindezeken felül a nehéz és kiálló terhek sem jelentenek problémát egy ilyen autó esetében. A raktérhez való könnyű hozzáférés és a praktikus rögzítőrendszerek egyszerűvé és biztonságossá teszik a szállítást.

A jármű lelke a motor

A platós kisteherautók lelke az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor teljesítményét jelentik. Ez pedig short és rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

Vagyis nem kérdés, hogy vannak olyan vállalkozások és munkakörök, amelyek esetében elképesztően jó szolgálatot tehet egy ilyen platós kisteherautó a mindennapok során. Ez lehetővé teszi a hatékony, precíz és fáradtságmentes munkavégzést akkor is, ha különösen méretes vagy nehéz dolgok szállításáról van szó.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom