polikarbonát tető

A polikarbonát tetők népszerű megoldásnak számítanak az építőiparban, hiszen ez az anyag számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelynek köszönhetően megállja a helyét kültéren, akár a legextrémebb körülmények között is.

A kiváló időjárás-állóságának köszönhetően télen-nyáron jó megoldás, a legszélsőségesebb időjárási viszontagságok sem kezdik ki. A kiemelkedő ütésállóságának hála pedig, nemcsak jégeső, de az ennél erősebb fizikai behatások esetén sem kell tartanunk a polikarbonát tetők megrongálódásától.

Melyek a polikarbonát tetők felhasználási területei?

A polikarbonát lemezek többfajta kivitelben és típusban készülhetnek el, különböző előnyös tulajdonságokkal, így viszonylag széles körben felhasználhatók.

Legyen szó a terasz vagy a kocsibeálló, esetleg a medence lefedéséről, esetleg téli kert kiépítéséről. De sokat használt anyagok a különböző ipari vagy mezőgazdasági területeken, sőt, még a buszmegállókban is találkozhatunk ezekkel.

A népszerűségüknek egyik fő oka a magas a fényáteresztő képesség (a fény akár 90%-át képes átereszteni), ugyanakkor az üvegnél több százszor ellenállóbbak lehetnek a külső mechanikai hatásokkal szemben.

Ehhez természetesen a megfelelő típust kell választani, polikarbonát tetők esetén javasolt vastagabb, legalább 10, de akár 25 milliméteres lemezvastagság mellett dönteni, hogy valamennyi környezeti hatásnak ellen tudjanak állni.

Polikarbonát tetők speciális tulajdonságokkal

A polikarbonát a strapabírósága ellenére könnyen megmunkálható, melegítés nélkül hajlítható, rugalmas és könnyű anyag. A légkamrás változata kiváló hő- és hangszigetelő, míg a tömör verzió elsősorban nagy igénybevétel esetén jelenthet biztonsági megoldást.

Az Építőanyag.hu webshopjábankiváló minőségű termékek között válogathat, és minden szükséges anyagot, illetve kiegészítőt megtalálhat, ha polikarbonát tetők telepítésén gondolkodik.

Ha pedig bármilyen technikai vagy szakmai kérdése merülne fel, akkor 25 év tapasztalatával igyekeznek minden felmerülő helyzetre megoldást találni, tanácsot adni. Ehhez nem kell mást tenni, mint kapcsolatba lépni azügyfélszolgálattal, akár termékkel, akár szállítással kapcsolatos kérdések esetén.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom