kasmír sál

A kiegészítők minden nő és férfi ruhatárában megtalálhatóak. Az egyik ilyen elengedhetetlen tartozék a tél folyamán a kasmír sál, amely nemcsak a hidegtől és a széltől véd, de egyben nagyon stílusos és trendi is.

A webáruházak hatalmas választékban kínálnak kasmír sálakat, melyek néha az alacsonyabb ár miatt nem felelnek meg az elvárásainknak. De hogyan ne dőljünk be ezeknek az olcsó trükökknek, amelyek sokszor csalódást okoznak?

Milyen az eredeti kasmír sál, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Többek között erről is tudomást szerezhettek ebben a cikkben. Elsősorban érdemes tisztázni, hogy a kamír nem egyszerű gyapjú. Kiváló minőségű hegyi kecskéből készült.

Gondos odafigyeléssel és kézi fésüléssel karbantartott anyag.  Ezt a folyamatot inkább tavasszal végzik, amikor a kecskék már nem igényelnek különösebb védelmet a hidegtől. Ennek megfelelően az erdeti kasmír sál gyakran arany árban is mérhető.

Az európai országokban a kasmír sálak hírnevét Napóleonnak köszönhetik. Régebben ugyanis ezek a sálak csakis a magasabb réteg számára voltak elérhetőek.

Pontosan azért mert drága alapanyagból készültek, melyet az egyszeri ember nem tudott volna megfizetni. Mára ezek a sálak szinte mindenki számára elérhetőek, hiszen az évek múltán a kasmír ára is csökkent.

Divatosruhazat weboldalán számos kasmír sálat találsz melyek nemcsak színben de minőségben is külömböznek a boltban találhatóaktól. Igazán egyedi és pihe puha sálat keresel? Látogass el weboldalunkra, ahol mindenből a legjobbat kapod.

Ajándékra lenne szükséged párod születésnapjára, évfordulóra vagy esetleg karácsonyra? Ezzel a sállal biztosan örömet okozol majd. A kasmír sálak főbb tulajdonsága hogy nagyon meleg anyagból készülnek amelyek viselet során nem szúrnak.

Gyakran a selyem hozzáadásával készítik őket, hiszen ez nüveli a sál kopásállóságát és egyben gyönyörá fényt is ad a sálnak. Viselhetőek egy kabáthoz a nyak körül tekerve, így egy löketet adva a szürkének tűnő outfitnek, vagy egy ruhához viselve stólaként.

Választhatunk a közepes illetve hosszabb méretű modellek közül. Manapság a kasmír sálakat már a férfiak is nagy előszeretettel viselik, ezért többnyire a karácsonyi ajándékok elmaradhatalan részét képezik. Divatosruhazat

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom