répás muffin

A répás sütit mindenki imádja. Mi egy kicsit felújítottuk a receptjét – tökéletesen szaftos és könnyed muffinokat készítettünk vaníliás-citromos krémmel kiegészítve.

Természetesen cukormentesen és tele fehérjével!

A cukormentes sütitészta alapanyagai:

  • 200 g finomra reszelt sárgarépa
  • 50 g bio kókuszliszt
  • 20 g tönkölyliszt
  • 40 g tejsavó protein Chocomilk ízben
  • 3 EK erythritol
  • 80 g kefir
  • 80 ml tej
  • 1 kanál mandulavaj
  • egy marék liofilizált mandarin / málna
  • 2 tojás
  • 1 kiskanál szódabikarbóna

Elkészítés:

  1. A tészta minden alapanyagát összekeverjük, majd a muffinformákba töltjük és 180 fokon kb. 15 percig sütjük.
  2. Majd kivesszük a sütőből és hagyjuk kihűlni.

A cukormentes süti krém alapanyagai:

  • 150 g ricotta
  • 150 g zsíros görög joghurt
  • 30 g WPC 80 protein Vanília ízben
  • 10 g cikóriaszirup
  • 1/2 citrom leve
  • vanília aroma (megválasztható)

Elkészítés:

  1. A krém összes alapanyagát együtt felverjük, és díszítjük vele a kihűlt muffinokat.
  2. Ezt követően tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Kép forrása: Namaximum.hu

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom