okosvezérlés

Mik azok a korszerű és felhasználóbarát okoseszközök, amelyek remekül passzolhatnak a Shelly eszközöktől már megszokott magas színvonallal kapcsolatos elvárásainkhoz, miközben kellőképpen segítik a vagyonvédelmi és biztonsági mechanizmus kiépítését?

A cikkben erre a kérdésre adunk részletes választ, természetesen konkrét példákon keresztül, illetve minél inkább gyakorlati szemszögből megmutatva a Shelly okoseszközök legfontosabb hozzáadott értékét.

DIN sín tartó és adapter, hogy a Shelly Dimmer vezérlése hatékonyan működjön

A DIN sín tartókat és adaptereket alapvetően a korszerű villamossági szekrényekhez, valamint a speciális sínes dobozokhoz szokás alkalmazni. A legnagyobb hozzáadott értékük abban rejlik, hogy a segítségükkel a Shelly Dimmer, valamint a Shelly Dimmer 2 okosvezérlése is megfelelő hatékonysággal végezhető.

Konkrétabban fogalmazva a DIN-sín adapter segítségével a Shelly Dimmer és Shelly Dimmer 2 okosvezérlések beszerelése kapcsán jelenthet komolyabb segítséget. A beszerelés ugyebár villamossági szekrényekbe, valamint sínes villamossági dobozokba történik.

Fontos még, hogy a magas minőséget képviselő DIN sín tartók és adapterek 3D nyomtatási technológiával készülnek PETG műanyagból, és alapvetően beltéren javasolt a használatuk.

Wi-Fi-s okosvezérlés a modern technológia elvárásainak megfelelően

Erre a célra a Shelly 1 kitűnő opciót jelent. Olyannyira, hogy gyakorlatilag az egyik legkisebb méretű WiFi-s eszközről van szó. Ami a felhasználását illeti, a kapcsolóaljzatba vagy a szerelődobozba egyaránt beszerelhető.

A felhasználásának a legfőbb hozzáadott értéke pedig a kapcsolások okosvezérlésénél jelentkezik. Tetszés, illetve helyzet szerint a konnektor mögötti kapcsolóaljzatba, illetve egy erre a célra megfelelő villamossági kötődobozba is beszerelhető.

Ugyanúgy alkalmas az alternatív, valamint a keresztváltó kapcsolás bekötésére. Ami pedig az időzíthetőségét illeti, a ki- és bekapcsolás beállítható a hét napjaira, emellett pedig a napkeltéhez és napnyugtához köthető időzítések beállítására is adott a lehetőség.

Shelly áramváltó a zavartalan felhasználás jegyében

Ha már a vagyonvédelem korszerű kialakításáról van szó, akkor ennek egyik kitűnő eszköze a Shelly 120 A-es elnevezésű áramváltó.

Fontos tudni vele kapcsolatban, hogy egy vezetékre húzható áramváltóról van szó, ami egyébként a Shelly EM egyfázisú fogyasztásmérő mellett külön rendelhető meg kiegészítőként.

Néhány fontosabb paraméter a Shelly 120 A-es áramváltó kapcsán a 11 mm-es belső átmérő, az 1%-os pontosság, no és persze az elnevezésből is kikövetkeztethető 120 A névleges primer áram, a hozzá tartozó 40 mA névleges másodlagos árammal egyetemben.

Tényleg roppant hasznos eszközről van szó, aminek a beszerzése rövid időn belül többszörösen hozza vissza az árát.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom