pályázat

Rendkívül izgalmas időszak ez az elnyerhető támogatások tekintetében. Ebben, illetve a jövő évben annyi pályázati összeg kerül kiírásra, mint összesen az elmúlt hét évben. Mutatjuk, hogy mivel érdemes tisztában lenniük a leendő pályázóknak.

Napjainkban a pályázókedv óriási, szóval érdemes minden fontos információt tudni, ami a sikeres pályázáshoz szükséges. Cikkünkben kitérünk arra, hogy kik pályázhatnak, milyen összegeket lehet elnyerni, hol érdemes kiírásokat keresni, és azt is eláruljuk, hogy érdemes-e élni az előminősítés lehetőségével.

Széles palettán mozognak a pályázatok

Pályázatok kerülnek kiírásra mikro-, kis- és középvállalkozások számára, valamint nagyvállalatok és magánszemélyek részére egyaránt. A fejlesztési célok rendkívül széles palettán mozognak.

Nyerhető el pályázat energetikai fejlesztésre, informatikai fejlesztésre, eszközbeszerzésre. Továbbá telephely- és infrastruktúra-fejlesztésre is, valamint piacra jutási támogatások is nyerhetőek.

Az említettek mellett olyan pályázatok is vannak, melyek képzésre, bértámogatásra, kutatás-fejlesztésre, innovációra, halászatra, haltenyésztésre, mezőgazdaságra és határon átnyúló együttműködésre is lehetőséget nyújtanak.

Továbbá olyan támogatások is elérhetőek, melyek a Covid-19 járvány utáni helyreállításra fordíthatóak.

Minden aktuális pályázati lehetőség egy felületen

Az elnyerhető támogatási formák közül a vissza nem térítendő változatok a legnépszerűbbek. Természetesen emellett kamattámogatott hitel, kockázati tőke, közvetlen brüsszeli támogatás, valamint hitel és vissza nem térítendő támogatás együttes konstrukciója is elérhető.

Érdemes olyan oldalon utánanézni a pályázatoknak, mely minden aktuális pályázati lehetőséget egy felületen megmutat. Ilyen az online számlázás terén népszerű Billingo Pályázatfigyelője, melynek köszönhetően rengeteg idő és energia spórolható meg.

Ugyanis ez az oldal automatikusan értesítést küld, ha a szűrő segítségével beállított kritériumoknak megfelelő pályázatok jelennek meg a listában. Ráadásul arról is jelzést küld a rendszer, ha a megjelölt pályázatok kiírásában változás történik. Kiváló lehetőség, amit mindenképpen ki kell próbálni!

Érdemes élni az előminősítés lehetőségével

A pályázati összegek változóak, rendkívül széles skálán mozognak, ugyanis 1 millió forint alatti és 100 millió forint feletti támogatások is elérhetőek. A leendő pályázóknak érdemes előminősítést végeztetniük. Ennek köszönhetően még időben kiderül, hogy milyen feltételekkel indulhat a pályázó az adott támogatásért.

Továbbá időben kiderülnek a különféle buktatók is, melyek esetleg sikertelenségre is ítélhetik az adott pályázatot. Ha ez időben kiderül, akkor sok-sok pénz és energia megspórolható. Nem kell feleslegesen időt fordítani a dokumentumok beszerzésére és a pályázatírásra.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom