átlátszó műanyag tasak

Sokat vitatkoznak arról, hogy milyen csomagolóanyagokat alkalmazzunk a mindennapokban. Vonatkozik ez mind az ipari felhasználásra, de a magánszemélyek által a hétköznapokat vitathatatlanul kényelmesebbé tevő csomagolási és tárolási anyagokra is.

A leggyakrabban előkerülő téma és a legtöbb indulatot kiváltó kérdés, hogy műanyagokat vagy inkább papírból készült csomagolótermékeket használjunk? Mind a két tábornak figyelemre méltó érvei vannak. Nézzük meg, mit tudnak a műanyag tasakok!

Sokáig bírják a gyűrődést

Nem véletlen, hogy az átlátszó műanyag tasak, egyszerű vastag zacskó az ipari csomagolóanyagok értékesítésével foglalkozó Relatív-A Kft. termékpalettáján is számos méretben megvásárolható.

Ezek a legelterjedtebb műanyagfajtából, az úgynevezett kis sűrűségű (LDPE) polietilénből készülő átlátszó, 50 mikron vastagságú strapabíró, de mégis igazán könnyű termékek nagyon keresettek.

Mind a kereskedelmi, szállítási és csomagolóipari vállalkozások nagyon kedvelik, de a háztartások is egyre gyakrabban és egyre szélesebb körben alkalmazzák. Nem is véletlenül.

Maga az alapanyag, az LDPE polietilén rendkívül hajlékony, de nagy a szakítószilárdsága. Emiatt pedig nem csak egy alkalommal lehet felhasználni, azaz nagyon gazdaságosan tudja mindenki raktározásra, rendszerezésre, csomagolásra és a termékek portól, nedvességtől vagy az egyéb szennyeződésektől való védelmére alkalmazni.

A polietilén újra és újra felhasználható

Mivel az átlátszó műanyag tasakokat, egyszerű vastag zacskókat egymást követően több alkalommal is lehet használni, le lehet tisztítani vízzel és a háztartásban használt általános tisztítószerrel, kisebb környezeti terhelést jelentenek számos más műanyagfajtával szemben.

Ha figyelsz arra, hogy a felhasználását követően ezek a tasakok a szelektív hulladékba kerüljenek, ezt követően így a megfelelő gyártási módszerekkel ismét műanyagot tudnak majd belőlük készíteni.

Ezután pedig ismét felhasználhatod majd például az irodában kisebb-nagyobb alkatrészek csomagolásához vagy tárolásához. Otthon pedig a kamrában védhet a rovarok és a nedvesség ellen, de akár még a családi nyaralásoknál is jól jöhet a bőröndben elkülöníteni a holmikat.

Kiváló segítség rendszerezéshez

Azok talán a legnagyobb rajongói az átlátszó műanyag tasakoknak, egyszerű vastag zacskóknak, akik különösen ügyelnek a környezetük rendezettségére. Az egyik oldalukon le vannak ezek a zacskók hegesztve, a másikon viszont nyitottak.

Gyerekjáték ezekbe pakolni, nagyon könnyűek, hamar ki lehet választani azt a terméket, ami éppen kell, mert átlátszók. Ráadásul a zacskókba pakolt dolgokat külön el lehet rakni, így nem lesznek azok szanaszét.

Az átlátszó LDPE műanyag tasakokat, egyszerű vastag zacskókat környezettudatosan használhatjuk a mindennapokban, számos területen remek segítőink.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom