kiskertpiac

Szeptember 11-én, vasárnap  újra  „kiskertpiac” a belvárosban, ahol a városi kertészkedés, a növényi lakáskultúra kap főszerepet, kiegészítve gasztronómiai élménnyel és igényes zöld dizájnnal. Az Anker’t-ben megrendezésre kerülő kiskertpiac nem csupán vásár, közösségi eseményként is szeretne részt vállalni a városi zöld kultúra népszerűsítésében.

Milyen különlegességeket tartogat a szeptemberi kiskertpiac?

kiskertpiacszeptember

A kiskertpiacon virágos- és fűszernövények mellett beszerezhetők lesznek például olyan különleges palánták, melyek Magyarországon még nem igazán honosak, de hazai körülmények között termeszthetők, olyan vágott virágok, amelyekkel nem igazán találkozhatunk bármely virágboltban.

A gasztronómiai kínálatban szerepel a chili több variációban, szarvasgombás termékek, termelői méz, kiváló szörpök, lekvárok, különleges bazsalikomos teák, pesto, ehető virágok, illatos szappanok, és többek között még valódi gyümölcsös csokoládé is.

Ezen kívül természetesen lesznek ékszerek préselt növényekkel, virágmotívumokkal, különleges nyomtatással készült vászontáskák, vagy például egyedi vintázs hangulatú táblák is és többek között még madáretető is.

A vásár programját gyermekprogramok színesítik, így a kiskertpiac az egész család számára remek szórakozási lehetőséget kínál.

A belépés ingyenes, a kiskertpiac kutyával is látogatható.

Helyszín és időpont

Időpont: szeptember 11., vasárnap 10.00 – 16.00

Cím: Anker’t,  1061 Budapest, Paulay Ede u. 33.

A szervezők a kicsiket és nagyokat egyaránt szerettel várják!

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Mozaik