képzés

Te vagy az a személy, aki az üzlet minden rejtett zugát ismeri? Aki betéve tudja, miből mennyi fogy, melyik beszállítótól mit érdemes rendelni, melyik eladót szeretik a vásárlók, melyiket kevésbé, és az üzlet életével kapcsolatos minden információ úgy van ott a fejedben, hogy akkor is tudnál rá kapásból felelni, ha a legmélyebb álmodból keltenének fel?

Az esetek döntő többségében az eladók sokkal jobban képben vannak az üzletmenettel, lévén, hogy ők dolgoznak a frontvonalon, kilátnak a kasszás pult mögül, ugyanakkor hátrafordulva az üzlet belső világát is tökéletesen ismerik.

Te is ilyen eladó vagy? És mit szólnál ahhoz, ha az Alfakapos.hu segítségével a tudásodat egy felelősségteljesebb és jövedelmezőbb pozícióban kamatoztathatnád?

Unod már, hogy te csinálsz mindent?

Sajnos számos olyan eset létezik, amikor az üzletvezető csak papíron üzletvezető, és az érdemi, lényegi munka nagyobb részét az olyan megbízható, szakképzett eladók végzik, mint amilyen te is vagy.

Te nem unod, hogy a munkádért cserébe más kapja az erkölcsi és az anyagi elismerést? Nem unod, hogy még mindig ugyanabban a pozícióban vagy kénytelen dolgozni, miközben már mindent tudsz az üzlet működéséről?

Rajtad a világ szeme, merj nagyot álmodni, szerezd meg azt a képesítést, amellyel már papíron is te lehetsz az üzlet vezetője!

Ideje feljebb lépni a ranglétrán!

Ha eddig csak halogattad, és különféle okokkal próbáltad megindokolni, miért nem végzed el az Alfakapos.hu üzletvezetői képzését, akkor most sorra megdöntjük a kifogásaid!

  • Ha már megvan a bolti eladói képzettséged, akkor az azt jelenti, hogy túl vagy már egy hasonló jellegű képzésen, így az ismeretlentől eztán nem kell félned.
  • Ha eddig a teljesen hektikus munkarended akadályozott meg, akkor most az online oktatással kicsit könnyebbé vált a szervezkedés, hiszen megspórolod az utazás idejét.
  • Ha eddig túl drágának találtad a képzést, a mostani pénztárcakímélő fizetési feltételek el fogják söpörni minden kételyedet.
  • Ha félsz, hogy milyen vezető válna belőled, akkor az ingyenesen hozzáférhető önismereti, önfejlesztő tréning segíthet oldani a gátlásokat.

Ne feledd, eddig is elvégezted a munka java részét, tudod, mi vár rád, így nem érhet meglepetés akkor sem, ha kineveznek üzletvezetőnek!

Az igazi vezetők alulról indulnak!

Számos kutatás bebizonyította már, hogy az igazán sikeres vezetők azokból lesznek, akik végigjárják azt a bizonyos szamárlétrát. Ha a legapróbb láncszemként indulsz, akár csak árufeltöltőként is, és szépen feldolgozod magad, képzésekkel megerősítve az előrejutás lehetőségét, akkor olyan kincs lesz a kezedben, ami csak igazán keveseknek.

Te lehetsz az az üzletvezető, aki pontosan tudja, mire vágynak a vásárlók, mi a fontos a munkatársaknak, és miként tudod úgy sikeresen vezetni a boltot, hogy az mindenkinek jó legyen.

Elfogadod a kihívást? Tanulj, és válj olyan vezetővé, amilyen vezetőt mindig is szerettél volna önmagadnak!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom