szilveszter

A szilveszter 2022-ben is nagyot fog szólni! De mi van akkor, ha mi inkább csendre vágyunk? A természet közelsége az év utolsó napján is megnyugvást ad nekünk. Szerencsére számos olyan lehetőséggel találkozhatunk, amelyek valamilyen módon a kapcsolódnak a témához. Összeszedtünk néhány szilveszteri program ötletet természetbarátoknak.

Erdő, erdő, erdő! – Szilveszter a vadonban

szilveszteri program ötletek sokaságában gyakran eszünkbe se jutnak a legegyszerűbb lehetőségek. Pedig amikor a természetbe vágyunk, kevés kézenfekvőbb dolog van annál, hogy fogjuk magunkat és elhagyjuk a város zaját.

Számos kitűnő szállásajánlatot találunk szerte az országban. A legnépszerűbb kirándulóhelyek közelében fekvő falvak tele vannak kiadó vendégházakkal, amelyek tökéletes helyszínként szolgálnak azok számára, akik az erdő közelében szeretnének szilveszterezni. Egy kiadós túra után a pezsgő és a lencse is jobban csúszik!

Távol a tömegtől, de mégis közel a központhoz – Budapest szilveszter 2022

A budapesti szilveszter, vagy ahogy a külföldi turisták emlegetik: Budapest new year egy igazán különleges nap a fővárosiak életében. Ilyenkor az utcák és a vendéglátóhelyek megtelnek emberekkel, mindenhol fények és zene, az egész város ünnepel. De vajon hogyan lehetünk ennek úgy a részesei, hogy közben elkerüljük a tömeget?

szilveszter

Kép forrása: Canva.com

A programajánlatok között szerepelnek olyan szilveszteri hajóutak Budapest ütőerén, a Dunán, amelyek lehetővé teszik, hogy a főváros legszebb nevezetességeit és a tűzijátékot is egyszerre csodálhassuk úgy, hogy távol maradunk a buli sűrűjétől.

Ahogy a sétahajó siklik a folyón, halljuk a víz csobogását, miközben hajunkba kap a szél – ilyenkor úgy érezhetjük, hogy távol kerültünk a nagyváros zajától, miközben mégis bent vagyunk a központban.

Télen is a szabadban – Szilveszteri buli a kertben

Aki szokott házibulikat tartani, az tudja, hogy a kert a legjobb helyszíne a közös összejöveteleknek. A kerti partikhoz leginkább a nyarat és a meleget társítjuk, pedig nagyon klassz program lehet a téli időszakban is. Mindössze néhány extrát kell hozzáadni, és kész is a tökéletes szilveszteri buli.

A kerti szilveszter nem sok mindenben különbözik egy nyári bulitól: a tábortűz, a bogrács és/vagy a sütögetéshez szükséges kellékek ilyenkor sem hiányozhatnak. Azonban nem szabad megfeledkeznünk a melengető kiegészítőkről.

Cseréljétek a hűtött pezsgőt forralt borra és a rumos teára! Rakjatok nagy tüzet, ami körül összegyűlhettek! Öltözzetek melegen és készítsetek be plédeket, takarókat! Ha ezekre gondoltok, egy igazán meghitt ünneplésben lesz részetek.

Képek forrása: Canva.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom