párkapcsolat

Sokan már az intim szó hallatán is azonnal a fejükhöz kapnak, mintha valami természetellenes dologról lenne szó. Pedig az intimitásnak koránt sem kellene olyan borzasztóan privátnak, tabunak lennie, mint amilyen, mivel fontos része az életünknek. Az intimitással, a szexszel kapcsolatos bejegyzések igenis érdekesek, ráadásul sokakat kihúzhatnak a bajból.

Miért olvass az intimitásról, ha szingli vagy?

Legszebb dolog a káröröm, tartja ugye a mondás. Az intimitással kapcsolatban megjelenő bejegyzések nagy része szól arról, hogy kinek milyen gondja-baja akadt a kapcsolatán belül. Azok, akiknek nincs kapcsolata, ezen csupán szórakozni tudnak.

Ráadásul történeteket is jegyeznek fel, és kutatásokat is készítenek a témában, amelyek segítségével a következő kapcsolatod akár sokkal kellemesebb is lehet, mint amilyen az előző volt.

Az okos ember ugye mások hibájából tanul, tehát az ilyen kutatásokból mindig ki lehet indulni, mindig lehet belőlük tanulni valamit.

Miért olvass intim témában bejegyzéseket, ha kapcsolatban vagy?

Minden kapcsolatban előfordulnak apró bukkanók. Megesik például, hogy már igazán unalmassá válik a szeretkezés, vagy csupán kihuny a tűz. Ilyenkor kell az, hogy kicsit körülnézz, milyen megoldások vannak a problémára.

Megint csak előkerülnek a különböző tanácsokat tartalmazó bejegyzések, illetve a történetek, amelyekben talán éppen a saját kapcsolatodban felfedezett problémák is megjelennek.

A legtöbb párkapcsolati probléma nem egyedi eset, éppen ezért jó, ha olvasgatsz róla, ha másért nem, azért, hogy szórakozz.

Az intimitás és a szórakozás

Az intimitás teljesen általánosságban beszélve is egy olyan téma, amelyen sokat lehet merengeni vagy épp szórakozni. Bizony, van olyan területe amely egyáltalán nem tabu, ráadásul szórakoztató minden felnőtt számára!

Ilyen például egy az ókori szeretkezés apró titkairól megírt bejegyzés. De lehet ám megbotránkozni is, hiszen az intimitás kapcsán sajnos rendszeresen jelennek meg diákjaikkal hetyegő tanárokról is bejegyzések.

Intim témában persze érdemes olyan helyeken válogatni a bejegyzések között, mint amilyen a Filter.hu is. Olyan weboldalakon, ahol feladatuknak tekintik, hogy pártatlanul szedjék össze az összes olyan bejegyzést, amely például az intimitás témájában jelent meg.

Az intimitásról szerény véleményünk szerint rendszeresen kell olvasni, akár szingli vagy, akár házas, akár vannak gyermekeid, akár nincsenek. Az intimitás témájába jóval több dolog tartozik, mint gondolnád.

Ha úgy érzed, nincs igazunk, akkor bizony muszáj lesz egy kis kutatómunkát végezned! De figyelmeztetnénk előre: ezt a vitát mi nyertük!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom