takarítás

Ahhoz, hogy a lehető legpontosabban meg tudjuk határozni, mennyibe fog kerülni a takarítás, meg kell tudnunk becsülni, hány takarító munkatársból álljon a csapat és ők mennyi idő alatt tudnak végezni a megrendelt feladatokkal?! Milyen típusú tisztítószereket, takarítóeszközöket és takarítógépeket vigyünk magunkkal?!

Kell-e létra vagy nem? Több kérdés megválaszolására is szükség van ahhoz, hogy maximálisan elégedett legyen az ügyfél, és a legjobb minőségű takarítószolgáltatást kapja a pénzéért! Ezért nagyon fontos, hogy pontosan egyeztessük a részleteket.

1. Lépés: A takarítás helyszíne és időpontja?

A takarítás helyszíne több szempontból is fontos kérdés, az egyik az ingatlan környezetéből fakadó szennyeződés mértéke, a másik pedig a központunktól való távolsága. Az időpontja szintén árbefolyásoló tényező lehet, mert ugye nem mindegy, hogy nappal vagy éjjel kell takarítani az adott ingatlant vagy esetleg hétvégén. Ezeket az első lépésben egyeztetjük elérhetőségi adataiddal együtt.

2. Lépés: A takarításra váró ingatlan jellemzői?

A végösszegének meghatározása közben a legfontosabb tényezők, azok a takarítandó ingatlan (ház, lakás, iroda vagy akár ipari csarnok) mérete és hogy milyen típusú takarításáról (nagytakarításépítkezés utáni takarítás, felújítások utáni takarítás, esetleg kiköltözés utáni vagy beköltözés előtti takarítás) van szó.

A szennyezettség szintjének ugyancsak óriási szerepe van, mert hatalmas különbségek lehetnek egy enyhén, átlagosan vagy épp extrém módon szennyezett ingatlan takarítási idejében.

Továbbá befolyásolja a magunkkal hozott eszköztárat (pl.: pengés kaparó és a radiátortisztító, ablaklehúzó, pókhálózó) és professzionális takarítógép-parkot (pl.: kompakt vagy ipari porszívót, padlósúroló gépet, gőztisztítót, szőnyeg- és kárpittisztítót,  esetleg az ipari magasnyomású mosót) is.

3. Lépés: Helyiségek, burkolatok, felületek, bútorok?

A felületek típusától, területétől, szennyezettség mértékétől függően különböző folyamatok mentén, eltérő eljárásokat kell alkalmazni, mint például kellősítés, diszpergálás, nyirkos feltörlés és nedves felmosás, de akár gépi tisztítás is szóba jöhet a takarítás során – ezeknek a kiválasztását nyugodtan ránk bízhatod már.

Ezért is van jelentősége a helyiségek méretének és az azokban található burkolatok fajtáinak és azért is, mert a különböző anyagú felületeket eltérő tisztítószerekkel és ápolószerekkel kell kezelni. Természetesen egyeztetnünk kell még az ablakok, nyílászárók számát és méretét, típusát, a keretek anyagát is az állapotukat.

A padlószőnyeget egy kivételesen hatékony hengerkefés porszívóval tisztítjuk, az ablaktisztításhoz pedig ablaklehúzót és vizezőt is viszünk magunkkal. A csempés felületek esetében a fugatisztításhoz Karcher gőztisztító gépet használunk.

Fontos, hogy kiszállás előtt tudjuk, hány bútorról lesz szó. Itt még egyszer szót kell ejteni a felületekről is, hiszen a kézi technológiák közt sem mindegy, hogy nyirkos törlést, spraytisztítást vagy nedves lemosást alkalmazunk, esetleg speciális bútorápoló szerre is szükség lehet.

4. Lépés: Takarítószerek kiválasztása: zöld takarítás vagy vegyszeres tisztítás?

A megrendelés során kérheted, hogy BIO tisztítószereket használjunk. Zsíroldás, vízkő eltávolítás, penészirtás esetén is rendkívül hatékonyak a környezettudatos tisztítószerek! Extrém módon szennyezett ingatlanok esetében hatékonyabbak lehetnek a vegyszeres takarítószerek.

Mi sem egyszerűbb: online takarítás megrendelés

Online megrendelőnket úgy állítottuk össze, hogy a későbbi telefonos egyeztetés során ne maradhasson majd ki semmilyen részlet a korrekt árajánlat összeállításához, amely természetesen minőségi garanciát is magában foglal.

Természetesen telefonon is állunk rendelkezésedre a +36 30 382 0035 és a +36 30 893 7057​ telefonszámokon, de a Kapcsolatfelvételi Űrlap kitöltésével is fel tudod kollégáinkkal venni a kapcsolatot.

Kép forrása: Takaritokommando.hu

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom