mellény

Nem véletlenül oly sokaknak a tavasz az év kedvenc része. Végre véget ér a szürke, hideg idő, és elkezd felébredni a természet. Tovább van világos, csiripelnek a madarak és megjelennek az első rügyek is. Azonban nem szabad hagyni, hogy ez a csalóka időjárás becsapjon minket.

Tavasszal kiemelten fontos szerepet tölt be a réteges öltözködés. Egy divatos, vastag mellény kiváló alternatíva kabát, dzseki helyett. Mutatjuk, hogy öltözz fel tavasszal.

Vastag kabát helyett mellény

Az időjárás tavasszal a legkiszámíthatatlanabb, könnyedén elképzelhető, hogy néhány meleg nap után a hőmérséklet visszaesik. A záporok is igen gyakoriak, ezért nem könnyű eldönteni, hogy mi a megfelelő öltözék.

Senki sem akarja már a télikabátját viselni, de egy pulcsihoz még gyakran túl hideg van. Az évszakhoz legjobban illő viselet a mellény.

A szellős szabásnak köszönhetően 15-20 fokban sincs benne melegünk, és a mellény, hosszú ujjú kombináció tökéletes védekezés a hűvös tavaszi esték ellen. Természetesen, ha valaki fázósabb, egy sapka, sál vagy kesztyű is tökéletesen illik hozzá.

Cseréld le a bakancsot!

A tavasz az az évszak, amikor végre nem kell többet bakancsot viselni. Mindenkinek elege van már a latyakból és sárból, ami minden telet végigkísér.

A legjobb időszak ez a kirándulásra, hiszen nincs már hideg, de túl meleg sem. Egy szellős túracipő elengedhetetlen tartozéka a tavasznak.

A városban a legjobb döntés egy kényelmes vászoncipő, mely szinte bármely ruhadarabhoz remekül megy. A puha, légáteresztő anyagnak köszönhetően, akkor sem fog befülledni a lábunk, ha beüt a nyári forróság.

Mindenki megtalálhatja a stílusához illő darabot, hiszen szinte végtelen színkombináció közül válogathatunk.

Kiegészítők a divatos szetthez

A kiegészítők elengedhetetlen tartozékai a divatos öltözködésnek. A ruhadarabok adják meg az alapot, de a táskák és ékszerek tesznek egy szettet igazán egyedivé.

Meglepően nagy hatást lehet elérni az apró részletekkel is, például egy napszemüveg vagy fülbevaló csodásanfeldobja a megjelenést.

A színek harmóniája is sokat számíthat, ezért érdemes odafigyelni rá, hogy egymáshoz passzoló ruhákat vásároljunk.

A női és férfi mellény mellé a legnépszerűbb tartozék a sál, melyet többféleképpen nyakunkba köthetünk. Akár kívül, akár belül viseljük, igazi divat diktátorokká válhatunk.

Összegzés

Ne féljünk tavasszal szabadjára engedni a fantáziánkat, és újra álmodni a ruhatárunkat. A már megszokott kabát, dzseki helyett válasszunk inkább egy mellényt, és viseljünk kiegészítőket, hogy mind stílusosnak érezhessük magunkat.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom