tavaszkert
tavaszkert

Kép forrása: Tavaszkert.hu

2019 áprilisában újra virágba borul a Villányi úton a Budai Arborétum, a Szent István Egyetem Budai Campusának kertje.

A sokéves hagyomány szerint az ország különböző részéből érkeznek kertészetek, növény- és virágárusok, termelők, a gasztronómia képviselői, borászatok, „zöldítő” vállalkozások és természetközeli dizájnerek.

tavaszkert

Kép forrása: Tavaszkert.hu

Egynyári és évelő virágok, konténeres növények, különlegességek. Konyhakerti palánták széles választéka, fűszernövények. Pozsgások, kaktuszok, orchideák, pálmák, trópusi és egzotikus növények. Virághagymák, vetőmagok. Egyedi növényes beültetések, floráriumok, vízinövények.

tavaszkert

Kép forrása: Tavaszkert.hu

Kertészeti kellékek, kaspók, madáritatók. Gasztronómiai különlegességek, szószok, chili termékek, gyümölcslevek, lekvárok, méz variációk, szarvasgombás készítmények, kézműves sajtok, füstölthúsok, kolbászok és borspecialitások.

Természetes kozmetikumok, kerámiák, természetközeli alkotások, lakás-és öltözékkiegészítők, ékszerek dizájnerektől. Szakkönyvek és szakkiadványok.

tavaszkert

Kép forrása: Tavaszkert.hu

A rendezvényre érvényes belépőjeggyel megtekinthető: az Egyetemi Bonsai Klub Bonsai Kiállítása, a Kaktuszgyűjtők Egyesületének Kaktusz Kiállítása, részvétel az Arborétumi Sétán, Biokert Látogatáson, Rovarhotel Szemlén, Magyar Madártani Egyesület Odu kukucskáló túráján, gyerekeknek palántázó pohár készítés magültetéssel.

Fagyizó, a Gasztro Udvarban pedig Foodtruckok biztosítanak kényelmes étkezési lehetőséget az akár egész napos programhoz.

A tavaszkert Dísznövény 2019 Szakkiállítás és Vásár ideje és helye:

2019. április 26-28.

Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.

Április utolsó hétvégéjén a szervezők szeretettel várják a városi kertészeket, növény, virág, gasztronómia és a természetes dizájn rajongóit, illetve mindenkit, aki szeretne egy tavaszi hangulatú természetközeli hétvégét a városban!

További információk:

Web: tavaszkert.hu

Facebook: https://www.facebook.com/events/2188327481379289

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Mozaik