Nortene Zurich műfű
Nortene Zurich műfű

Nortene Zurich műfű

Mit szólnál ahhoz ha azt mondanánk, hogy télen-nyáron, az év minden egyes napján tökéletes zöld gyep vár a kertedben úgy, hogy nem kell ezért tenned semmit? A megoldás a műfű, amely segítségével most megvalósíthatod álmaid udvarát.

A virágoskert gyönyörű, a fák is rendben vannak, sőt még a veteményes is terem. Egyedül a fű nem akarja az igazat, pedig te mindent megteszel azért, hogy esztétikus pázsit díszítse a birtokodat. Ha nem szeretnél tovább küzdeni, viszont nem mondanál le a zöld szőnyeggel kapcsolatos álmodról, akkor itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást a műfű segítségével.

Természetes hatás gondozás nélkül!

A műfű hatása teljesen természetes megjelenést kölcsönöz a kertben, első ránézésre senki nem fogja észrevenni, hogy nem valódi pázsitszőnyegről van szó. Attól viszont, hogy milyen gyönyörű a kert, mindenkinek le fog esni az álla. Ráadásul nincs szükség fűnyírásra, nem szükséges öntözőrendszert kialakítani, és a téli fagyok, vagy a tűző napsütés sem árthat neki.

A gyerekek és a háziállatok is élvezni fogják!

A gyerekek többé nem lesznek nyakig sárosak akkor sem, ha esős időben feledkeznek bele a játékba, és már a kutyát vagy cicát sem kell kitiltani a kert ezen részéből, hiszen nem tudnak kárt tenni többé a fűben. Így a család minden tagja jól jár vele. A selymesen puha szálak között jól esik a piknik vagy a heverészés, ráadásul biztosan nem fog lelapulni akkor sem, ha a baráti kör apraja- nagyja összegyűlik nálatok és alaposan összejárkálják a területet.

Balkonkerthez is kitűnő választás!

Ha lakásban élsz, mégsem szeretnél lemondani egy kert adta lehetőségekről, a balkonodon megteremtheted a tökéletes minikertet, ugyanis a műfű ide is probléma nélkül lerakható.

Természetesen a kertészkedés élménye sem kell, hogy kimaradjon, hiszen a növények emellett ugyanúgy elültethetők. Azt viszont érdemes alaposan átgondolni, milyen jövőbeni kertet álmodtál meg magadnak, még mielőtt rögzíted a műfüvet. Ha szeretnél egy kicsit elveszni a kertrendezés témakörében vagy jó lenne még többféle növényt megismerni amelyeket elültethetsz a birtokodon, bátran nézz szét a cikkek között a citygreen.hu oldalon.

A kiváló minőségű műfű kínálatért pedig kattints ide!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Otthon, Kiskert